Vlog workshop

Vloggen als teamuitje of bedrijfsuitje staat garant voor een middag lol , creëren en leren.


Met je collega's in kleine groepen leuke vlogs maken. Teamfilm verzorgt alle apparatuur en natuurlijk professionele begeleiding om deze workshop vloggen tot een succes te maken.

Wat is vloggen? Is er sprake van een generatiekloof als we het over vloggen hebben? Nee hoor, ook als je 25, 40 of 60 jaar bent kun je vloggen.

Hoe leuk is het om even complete artistieke vrijheid te hebben en op een vlotte manier een bepaald onderwerp in beeld te brengen met een jouw collega's. Voel je even als een beroemde Youtuber als jullie je eigen vlog productie gaan maken.

 

De workshop vloggen

Onze workshop vloggen kun je al boeken vanaf 6 personen tot groepen van 250 personen. We starten deze vlog workshop met een leuke kick-off waarin we de succesfactoren van het vloggen uitleggen. Onze teamleiders zorgen tijdens het vloggen dat je altijd wat kan vragen en we geven je natuurlijk ook tips.


Waar geven we deze workshop?

Deze workshop kan overal in Nederland en België gegeven worden. We nemen alle apparatuur mee naar de locatie van uw voorkeur.


Wat zijn de kosten van deze workshop vloggen?

De kosten voor deze workshop zijn 39,50 per persoon.Hierin zit de Ipad en montage van de vlogs inbegrepen. Wil je montage op locatie en de spetterende Vlog Premiere show boeken dan kost het programma 49,50 per persoon.


Kunnen we na deze workshop zelf vloggen?

De deelnemers kunnen tijdens deze workshop een goede basis leren om vlogs te maken. Elke uiting omtrent een merk moet altijd goed overwogen worden om zo het merk sterker te maken en zeker niet af te breken. Daarom hebben we voor bedrijven die professioneel met vloggen willen starten een programma van 4 dagdelen waarna je met een stevige basis kunt starten.

Wil je meer weten? Klik dan hieronder je gegevens en ontvang vrijblijvend informatie.

Direct contact?

Bel met 085-1304595 of klik hier om het formulier in te vullen.


Bekijk hieronder onze andere workshop voor een geslaagd teambuilding event.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *