TV commercial maken

TV commercial maken

Workshop TV commercial maken.

Benieuwd hoe je collega’s het afgelopen jaar hebben ervaren? Of ben je juist nieuwsgierig naar hun toekomstvisie? Tijdens onze filmworkshops wordt er in kleine teams samengewerkt aan een bepaald thema. Elk team verfilmt het thema op een unieke manier onder leiding van een professionele regisseur. Een creatieve manier om je collega’s mee te laten denken over een specifiek vraagstuk en om elkaar beter te leren kennen

De filmworkshops in een notendop:

We werken in teams van maximaal 10 personen. Elke groep vormt een " film crew". In enkele uren wordt een script uitgewerkt en gefilmd.

Aan het einde van de dag bekijken we alle films. De groep die de beste speelfilm heeft opgenomen ontvangt de gouden oscar. Deze activiteit kunnen we overal in Nederland geven.


Deze workshop wordt net als onze andere film workshops begeleid door ervaren regisseurs en cameramensen uit het televisievak. Dat is wel zo leuk want zo kunnen ze jou echt laten ervaren hoe het is om een professionele TV commercial of film te maken.

Leuk als teambuilding activiteit omdat we in de films jouw thema verwerken. De thema's die we de afgelopen 14 jaar verwerkt hebben tot leuke films zijn zaken zoals een nieuwe product introductie, afdelingen die bij elkaar komen en samen sterker zijn, Een nieuwe missie, Nieuwe tv commercial waar we varianten op maken en nog veel en veel meer. Wij zijn altijd enthousiast om samen met jou een uitdagend en creatief thema samen te stellen waarmee we TV commercials gaan maken.

Leuk als teamuitje of teambuilding activiteit.

Groepen vanaf 10 personen 49,50 p/p.

Wil je meer informatie? Bel dan met de studio op 085-1304595, we staan je graag te woord.


No Comments

Leave a Reply