Workshops en activiteiten voor bedrijfsuitje en teambuilding in Den Haag / Scheveningen omgeving.

Den Haag bedrijfsuitjes en teambuilding mogelijkheden

In onze thuisbasis Den Haag bieden we alle workshops in ons arrangement aan

Wil je een leuke filmworkshop doen tijdens jouw bedrijfsuitje of teambuilding event? In het centrum van Den Haag? Of liever aan het strand bij Scheveningen of Kijkduin? Het kan allemaal, en wat je budget ook is we hebben er altijd een leuke invulling voor.

Bel voor persoonlijk advies hoe wij van jouw bedrijfsuitje of teambuilding een succesvolle dag maken. Tel: 085-1304595


Bekijk de workshops hier rechts (of voor mobiel hieronder) inspiratie.


Voor alle teams en afdelingen met een wat kleiner budget zijn er in Den Haag genoeg mogelijkheden als het gaat om een goedkoop bedrijfsuitje.

We kennen 3 soorten prijzen voor bedrijfsuitjes in Den Haag:

Van 15 tot 40 euro,  van 40 tot 80 euro en 80 euro +.

Van 15 euro tot 40 euro = Goedkoop bedrijfsuitje. Hoewel er maar weinig bedrijfsuitjes zijn die je voor 15 euro kan boeken zijn er weer des te meer die je voor 40 euro kan boeken. Hieronder een aantal bedrijfsuitjes ideeën in deze prijsklasse:


 • Wandeltocht over het binnenhof en bezoek aan de Tweede Kamer. 14,50 euro
 • Cocktail workshop 20,00 euro
 • Den Haag city tour met Ipad 22,50 euro
 • Den Haag citygame “Hunted Spel” 29,50 euro
 • Den Haag citygame “Big Escape” 29,50 euro
 • Den Haag citygame “ Bingo Battle”  29,50 euro
 • Lipdup maken centrum Den Haag of eigen locatie 39,50 euro
 • VR dinnergame 39,50 bij verscheidene Haagse restaurants
 • Fotoshoot “Last Supper” “Last Christmas” “ Op de boerderij” 39,50 euro


Wil je advies over het organiseren van een leuke bedrijfsuitje in Den Haag? Bel dan 085-1304595 of stuur ons een email naar info@teamfilm.nl

Teamuitje op het strand

In warme maanden in de lente, zomer, herfst zijn er natuurlijk de strand activiteiten op het strand in Scheveningen en Kijkduin, ook dat hoort bij de gemeente Den Haag. Op het strand zijn de meeste activiteiten tussen de 30 en 50 euro. Hier kan je een bedrijfsuitje Expeditie Robinson doen of de Beach Archery workshop, zandkastelen bouwen, chainreaction op het strand, vlotten bouwen, surf workshops en noem maar op. De keuze is zo groot dat een op maat programma voor de groep het beste is. Een goed begrip wat de groepssamenstelling is en wat het doel van de dag inhoud is de basis van een succesvol programma voor een leuk teamuitje op het strand.

40 euro to 80 euro bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten in Den Haag en omstreken. 

In deze prijsklasse is er een zeer ruim assortiment en zijn er genoeg ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje in Den Haag. Moet het meer voor de fun zijn of zit er een teambuilding aspect aan deze dag? Met borrel, lunch of diner?

Bij vele aanbieders kun je een mooi arrangement boeken waar ontvangst, de activiteit en een lunch, borrel of diner zit inbegrepen. Hieronder een aantal ideeën voor een bedrijfsuitje tussen de 40 euro en 80 euro in Den Haag.

Dinnergames zoals moorddiner, VR moordpsel, zoek de spion, Escape dinner game en Casa de Papel dinergame. Deze dinnergames boek je in Den Haag centrum tussen de 40 en 60 euro. Let wel op waar de diner locatie is want je wil natuurlijk wel in Den Haag centrum zitten zodat je  erna nog gezellig wat te drinken op het Plein of de Grote Markt.

Zoek je in deze prijsklasse van 40 euro tot 80 euro meer een workshop en heeft het teamuitje een meer “teambuilding” karakter? Dan zit je in Den Haag natuurlijk ook erg goed.

Het is wel even zoeken want op de meeste sites staan precies dezelfde activiteiten als je op bedrijfsuitje of personeelsuitje zoekt terwijl een teambuilding workshop toch echt iets anders is.

Er zijn veel verschillende workshop en afhankelijk van het doel kies je bijvoorbeeld een creatieve workshop zoals zelf een film produceren of meer een ‘doe” workshop zoals de leuke “chainreaction” oftewel de kettingreactie workshop.

Maar denk ook aan bijvoorbeeld een graffiti workshop. Met jouw eigen thema ga je in kleine groepjes je eigen kunstwerk maken. Deze graffiti workshop kun je vele manieren invullen zoals op doek spuiten, met verf gooien en zelf op een echt stuk muur op een verlaten stuk industrieterrein op de Binckhorst in Den Haag. 

Zoek je een teambuilding idee om leuke dag met de collega’s samen te stellen dan loont het een specialist in te schakelen om een programma op maat te maken. Geen zorgen want daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Onze specialisten staan voor je klaar. Bel met 0851304595 en samen creëren we een succesvol event binnen jouw budget.

Bedrijfsuitjes in de prijsklasse 40 euro tot 80 euro kun je bijvoorbeeld dit doen:

Lasergame in oude fabriekshal in Den Haag, Speelfilm maken in  Den Haag, De Hunted Game Den Haag met “secret service”, Chainreaction indoor, Kookworkshops, gemotoriseerd door Den Haag. Net als Amsterdam heeft ook Den Haag grachten in en om de binnenstad. Er is een arrangement waarbij je een rondvaart kan doen en ondertussen en cursus plat Haags krijgt. 


Vele bedrijven die een bedrijfsuitje in Den Haag zoeken willen vaak ook een programma eromheen. Althans, een leuke activiteit doen en dan weer naar huis is niet leuk natuurlijk. Zeker met de kerstdagen aan het einde van 2019 alweer in het verschiet is gezellig samen borrelen en eten ook een belangrijk onderdeel van het bedrijfsuitje.

Den Haag kent vele opties als het gaat om gezellig eten en drinken. Wij van Teamfilm, als een Haags bedrijf hebben een voorkeur voor het Plein en de Grote Markt. Er zijn genoeg gelegenheden die tot 30 a 40 personen een arrangement kunnen bieden.

Ben je echter met een grotere groep van bijvoorbeeld 100 of 200 personen dan ben je al snel aangewezen op de locaties waar je een zaal met catering kan huren. Maar ook hier biedt Den Haag een uniek assortiment. Denk bijvoorbeeld aan het Mauritshuis ($$$) of The Penthouse of de Grote Kerk. Maar ook het Spaanse Hof of de Broodfabriek is een mooie optie. Afhankelijk van budget, activiteit, parkeeropties etc.. heeft Den Haag voor elk gezelschap een uitstekende oplossing.

Ook in deze prijsklasse van 40 euro tot 80 euro biedt het strand van Den Haag,  Scheveningen of Kijkduin een unieke locatie voor bedrijfsfeest en teambuildingdag. Een van de positieve aspecten is dat arrangementen met borrels, lunch en diner zeer betaalbaar worden aangeboden bij de vele strandtenten.

Maar toch is er veel verschil in kwaliteit wat voor de “niet Hagenaar” moeilijk is vast te stellen. Vraag een lokale specialist in Den Haag bij welke strandtent je wel en bij welke je niet moet zijn. Bij bijna elke strandtent kun je ook strandactiviteiten boeken voor teamuitje of bedrijfsuitje. Denk aan beach golf, zandkastelen bouwen, beach archery, beach lasergame, beach vollebal, surf clinic, kitesurf clinic en nog veel meer en natuurlijk ook combinatieprogramma’s.

Een van de leuke nieuwkomer workshops op het strand is de Chainreaction. Met allerlei materialen ga je in teams aan de slag om een werkende “kettingreactie” te maken. Niet met dominostenen maar autobanden, dikke touwen, skippyballen, glijbanen, bruggen en nog vele kratten vol materiaal. Eerst bedenk je met de groep wat je gaat bouwen en dan snel aan de slag. Een heerlijke activiteit. Dus voor de zomer is er voor elk teambuilding uitje een mooi aanbod op het strand. Maar zoals eerder gezegd laat je adviseren door een lokale specialist zodat je ook echt value for money krijgt. 

Het nadeel van alle bedrijfsuitjes en teamuitjes op het strand is dat het alleen in de warme maanden kan want van 1 oktober tot 1 april moeten alle strandtenten (op enkele na bij de boulevard van Scheveningen) van het strand verwijderd zijn. Op zich geen ramp want wie wil er nu in kou op het strand zitten?! :)

De personeelsuitjes en bedrijfsuitjes binnen de prijs range van 80 euro en meer. Met dit budget heb je echt alle mogelijkheden om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Voor een strategiedag in Den Haag of een bedrijfs jubileum?

Zeker voor dit budget is het van belang dat je ook daadwerkelijk kwaliteit krijgt en dat bezoekers of deelnemers echt en onvergetelijke ervaring krijgen. Er zijn meerdere lokale specialisten die samen met jou een bedrijfsevenement van allure kunnen neerzetten.

Betreft activiteiten krijg je de premium teambuilding activities waaruit je kan kiezen. Helicopter vluchten, met een high speed RIB boot langs de kustlijn, Bungee Jumpen van de Pier in Scheveningen of wat dacht je van een mobiele kookworkshop in het Mauritshuis. De mogelijkheden en combinaties zijn onbeperkt in Den Haag.

Afhankelijk van het doel van de dag boek je activiteiten om te doen. Is het voor een bedrijfsjubileum, dan adviseren we wat meer “light” activiteiten maar gaan het bijvoorbeeld om een strategiedag dan zijn de samen “doen” activiteiten weer erg leuk. Zeker omdat je dat dan ook kan doortrekken naar een avondpresentatie waar de resultaten getoond kunnen worden.

Bijvoorbeeld met een filmworkshop kun je ‘s-avonds de grand premiere presenteren compleet met een gala show.

Naast vele opties voor activiteiten en locaties voor bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en jubilea is Den Haag ook echt een gastronomische parel. Niet omdat we hier zelf vandaan komen maar om de werkelijk unieke verscheidenheid aan restaurants en mogelijkheden voor diners tijdens bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Den Haag heeft de grootste “China Town” van Nederland pal achter het centrum richting Holland Spoor en The Penthouse. Hier zijn vele restaurants waar je traditionele chinese gerechten kan eten die nergens anders in Nederland te vinden zijn.

Den Haag staat ook bekend om haar vele Indonesische restaurants en toko’s. Een aantal hiervan bieden ook catering voor bedrijfsfeesten ander soortige events. Er is zelfs een keer per jaar groot Toko Festival op het Malieveld. Maar behalve deze bovenstaande keukens biedt Den Haag restaurants uit maar liefst 72 andere landen. Voor een echt uniek bedrijfsfeest organiseer je een diner met verrassende elementen uit verschillende keukens. Laat de gasten kiezen uit een Chinese keuken, Thais, Turkmeens, Argentijns, Japans of Iraans. De verscheidenheid zal de smaakpapillen doen klapperen.

Zoals hierboven al even aangegeven zijn er in de warme maanden van april tot oktober vele mogelijkeden op het strand maar wat heeft Den Haag te bieden voor bedrijfsuitjes en teambuilding dagen in de winter? 

Natuurlijk biedt Den Haag ook in de winter vele mogelijkheden voor een leuk teamuitje. Er zijn vele locaties in het centrum van Den Haag maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op de Binckhorst. De oude Caballerofabriek heeft een zeer mooie event ruimte tot 500 personen met eigen parkeergelegenheid of wat dacht van de event ruimte bij de Kompaan Bierbrouwerij?

Onverwachts zijn er in de winter ook een aantal leuke opties in Scheveningen zoals de ‘Visafslag” Wat ruimte biedt aan maximaal 400 personen tegen een zeer scherp tarief. En net naast Scheveningen hebben we natuurlijk het Zuiderstrand Theater, ook met eigen parkeergelegenheid. Voor de kleinere gezelschappen kun je ook altijd terecht in een van de vele visrestaurants bij de haven van Scheveningen. De meest iconische event locatie in Scheveningen is natuurlijk het Kurhaus. Je kunt er zo binnenlopen dus ga er maar eens een kijkje nemen.

Het bedrijfsevenement in Den Haag zal niet snel vergeten worden!

workshops en activiteiten:

8 online teambuilding activiteiten om te ondernemen met collega’s
Radio maken workshop
Company vlog
Kerstfilm maken

In deze blog post:

Goedkope en luxe bedrijfsuitjes in Den Haag

Teambuilding workshops in Den Haag

Creatieve workshops in Den Haag

Teambuilding uitjes Den Haag

Ideeen voor een teamuitje of bedrijfsuitje  in Den Haag

Ideeen voor een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen of Kijkduin.

Bedrijfsuitjes en teamuitje in Den Haag centrum

Bedrijfsuitjes in de winter in Den Haag

Origineel Bedrijfsuitje Den Haag

Goedkope bedrijfsuitjes in Den Haag

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Deze organisaties gingen u o.a. voor:

Onze workshops

De workshops duren tussen de 2 en 4 uur en zijn door heel Nederland en België te boeken.

Speelfilm workshop voor 130 mensen van ING
Afgelopen dinsdag hebben we weer een leuke speelfilm workshop georganiseerd voor ING in de Arendshoeve in Hoofddorp. Dit keer het[...]
8 online teambuilding activiteiten om te ondernemen met collega’s
Online Teambuildings uitjes en activiteiten.  Ondanks corona toch samen iets leuks doen.Bel: 085-1304595 Google review rating 4.8/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Voor groepen van 10[...]
Movie workshop: Cyber Attack Simulatie
Ransomware wordt een steeds grotere nachtmerrie voor veel bedrijven. Je kan je er tegen verzekeren maar dan nog ben je[...]
Speelfilm in delen
Wat is nu én een leuke bedrijfsuitje en ook nog een mooie teambuilding activiteit? De Speelfilm in Delen workshop!Speelfilm als[...]
Cyber awareness quiz.
Iedereen heeft er in toenemende mate mee te maken; internet criminaliteit. Phishing mails, ransomware, Whatsapp fraude, Tikkie fraude, CEO fraude[...]
Radio maken workshop
Radio maken tijdens het bedrijfsuitje? Altijd al eens willen presenteren op de radio? Als verslaggever op locatie verslag doen? Nieuwslezen?[...]
Company vlog
Company vlog workshopDe leukste en leerzaamste workshop op dit moment. Voor bedrijfsuitje of teambuilding event de leukste invulling. Iedereen kent[...]
Kerstfilm maken
Het ultieme bedrijfsuitje voor de kerst is natuurlijk jullie eigen kerstfilm maken.Last Christmas, Home Alone Bad Santa vallen in het[...]
Tetris Challenge organiseren
Wil je samen met collega's een leuke Tetris workshop organiseren? Doe de Tetris Challenge. Teamfilm neemt het draaiboek en de[...]
Filmworkshop met Iphone 11 Pro.
Hij is er hoor de nieuwe Iphone 11 Pro. De laatste term "Pro"achter deze telefoon had ons bij Teamfilm getriggerd[...]

Uw betrouwbare partner voor:

 • Leuke en creatieve workshops waarbij creatie en film centraal staan.
 • Teamfilm neemt graag de organisatie van uw teamdag in handen.
 • Locatie selectie, catering, vervoer en alle overige zaken om een event geslaagd te maken.
 • Teamfilm heeft ruim 14 jaar ervaring en meer dan 2000 events op onze naam.

Heel fijne ervaring gehad met de teambuilding commercial maken. Een ongedwongen en ontspannen namiddag waar er veel ruimte was voor eigen ideeën en wensen. Daarnaast een flexibele en snelle service bij vragen en veranderingen. Aanrader!  Meer>>

Julie Matthys

Guidea

Leuk en geinig. Begeleiding in stappen, aan te nemen rollen en van conceptueel plan naar uitvoering.
Voor het team altijd goed om iets met elkaar te creëren. Specifiek het acteren met elkaar voegt iets bijzonders toe.  
Meer>>

Kim Geleynse

Philips Healthcare

Meer reviews op Google.