Vloggen als teamuitje
Advies? bel: 085-1304595

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: vanaf 29,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

✓ Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Inclusief Award Show
✓ Actief bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje of teamuitje "Vloggen"

1. Aftrap met een begin show waar we enkele leuke Vlogs laten zien en uitleggen hoe je jouw groepsvlog écht goed maakt.

2. Alle groepen gaan aan de slag om de beste Vlogs te maken.

3. Premiere waar alle Vlogs bekeken worden en de Youtube Award aan de beste Vlog wordt uitgereikt.

Vloggen is natuurlijk niet alleen voor Nikki TutorialsEnzo knol of  de jongens van StukTV. Heb jij de leuke taak om al jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje? Dan is dit bedrijfsuitje Vloggen een gegarandeerd succes!

De leukste onderwerpen zijn natuurlijk de onderwerpen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dat kan een nieuw product of dienst zijn maar ook een nieuwe werkwijze of iets compleet anders. Met de dit thema in de hand trappen we de dag af, dit doen we met een spetterende begin show op groot scherm. We geven enkele voorbeelden van succesvolle vlogs om iedereen in de juiste en enthousiaste stemming te krijgen

Deze workshop vloggen gaat verder dan alleen een paar leuke filmpjes maken. Elke "vlog groep" krijgt ook een aantal opdrachten mee die in de vlogs verwerkt moeten worden en dit is ook een van de punten waarop de jury de winnende vlog kiest.

Onze presentator zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en natuurlijk wordt de workshop gegeven met de nodige portie humor.

Deze workshop vloggen kunnen we door heel Nederland geven. Het kan natuurlijk bij jou op kantoor maar wellicht is het leuker op een leuke locatie zoals een theater, hotel of een andere event locatie. Zolang er maar een algemene ruimte is voor de kick-off en de Oscar Uitreiking. We nemen zaalversterking, beamer en alles wat er nodig is voor een vlekkeloze presentatie zelf mee!


Aanvragen vrijblijvende offerte:

Whatsapp, stel een vraagje..