Vloggen als teamuitje

Vloggen als bedrijfsuitje
Advies? bel: 085-1304595

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: vanaf 29,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Hoe ziet de activiteit vloggen eruit?

1. Aftrap met een begin show waar we enkele leuke Vlogs laten zien en uitleggen hoe je jouw groepsvlog écht goed maakt.

2. Alle groepen gaan aan de slag om de beste Vlogs te maken.

3. Premiere waar alle Vlogs bekeken worden en de Youtube Award aan de beste Vlog wordt uitgereikt.

Vloggen is natuurlijk niet alleen voor Nikki TutorialsEnzo knol of  de jongens van StukTV. Heb jij de leuke taak om al jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje? Dan is dit bedrijfsuitje Vloggen een gegarandeerd succes!

Deze workshop vloggen gaat verder dan alleen een paar leuke filmpjes maken. Per 6-8 personen maken we 1 vlog groep en elke groep krijgt een Ipad van Teamfilm. De ipad gebruiken om de films op te nemen maar deze geeft je ook leuke aanwijzingen hoe je te werk moet gaan bij het maken van de vlogs.

Deze app stuurt je gedurende 1,5 a 2 uur door het centrum van de stad en op bepaalde plekken geeft de app je een opdracht om een opname te maken. We zullen je op een leuke manier uitdagen en je natuurlijk voorzien van tips om de vlog scene’s zo goed mogelijk op te nemen.

Terug op de startlocatie gaan we met alle deelnemers de vlogs op groot scherm bekijken en kiezen de we winnaar van de Teamfilm Vlog Award. Dit wordt een teambuildingsactiviteit om niet snel te vergeten.

Onze presentator zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en natuurlijk wordt de workshop gegeven met de nodige portie humor.

Deze workshop vloggen kunnen we door heel Nederland geven en we komen ook graag bij jou op locatie.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.