TV commercial maken als teamuitje
Advies? bel: 085-1304595

teamuitje creatief film maken
workshop tv commercial

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: vanaf 49,00 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

✓ Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Inclusief Oscar Show
✓ Actief bedrijfsuitje

TV commercial maken 

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere teams verdeeld en iedere groep schrijft een script.

3. De groepen: "film crews", nemen scene voor scene op tot alles op film staat, its a wrap!

4. Aan het einde van de dag worden alle films getoond op groot scherm en delen we de gouden Oscar uit.

Al meer dan 12 jaar geven we met veel plezier de workshop TV commercial maken tijdens het bedrijfsuitje of teambuilding event. De deelnemers mogen zelf filmen, regisseren, acteren etc. Eigenlijk doen zij alles wat er bij de opnames van eenTV reclame komt kijken.

Deze workshop typeert zich door de betrokkenheid van de deelnemers. Tijdens de brainstorm sessie verzinnen we in de teams binnen 1 uur een script. Dit script ontstaat op basis van een thema naar eigen keuze. Vaak is dit iets wat actueel is binnen het bedrijf. Denk aan een nieuw product of dienst en juist een nieuwe werkmethode. Van elk thema kunnen we onze workshops commercials maken.  Zo maakt de ene klant filmpjes over een nieuwe rugzak met allerlei medische apparaten en maakt de andere klant filmpjes over een samenwerken in het algemeen. Gewoon voor de fun met elkaar. Het teambuilding aspect is zeer krachtig want in slechts een paar uur maak je samen een echte reclame film en dat doe je niet elke dag!


Onze presentator zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en natuurlijk wordt de workshop gegeven met de nodige portie humor.

Deze workshop TV commercial maken kunnen we door heel Nederland geven. Op kantoor maar wellicht beter is op een leuke locatie zoals een theater, hotel of een andere event locatie. Zolang er maar een algemene ruimte is voor de kick-off en de Oscar Uitreiking. We nemen zaalversterking, beamer en alles wat er nodig is voor een vlekkeloze presentatie zelf mee!


Whatsapp, stel een vraagje..