De Hunted Game

De Hunted Game

Een spannend stadsspel Hunted voor bedrijfsuitjes.

Bij Teamfilm kan het! Speel "De Hunted Game" in vele steden in Nederland en België zoals Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en natuurlijk Antwerpen en Gent.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen over groepskortingen en game-varianten?

Hunted Game tablet game

Spannendste teamuitje van 2019?

Op 7 oktober 2019 is het nieuwe seizoen van Hunted weer op NPO2 begonnen, de perfecte tijd om dit ook zelf te ervaren tijdens het bedrijfsuitje.


Hunted en escaperooms

Na de escape rooms zijn nu de outdoor versies van dit spel zeer populair. In groepen een stad of bos in om te ontsnappen en de wereld te behoeden voor onheil. Zeker nu veel mensen kijken naar programma's als "Hunted" en 'De Big Escape" wil je dit zelf ook ervaren.


De Hunted Game, hoe werkt het? (zonder al teveel te verklappen...)

Jouw collega's worden verdeeld in 2 groepen, de opsporingsdienst en de voortvluchtigen. De voortvluchtigen krijgen 3 minuten voorsprong en dan begint het echt. De voortvluchtigen vinden hun route om te ontsnappen door opdrachten te vervullen en beelden te maken waar ze zich bevinden. De opsporingsdienst kan deze beelden verdienen en zo het spoor achterhalen. 


Undercover agents

Maar let op, er lopen ook undercover agenten van ons door het spel die je kunnen helpen, maar ook saboteren. Dit is een extra leuke toevoeging aan het spel. Behalve het saboteren kunnen de deelnemers bij onze agenten ook nog leuke opdrachten doen om meer informatie te verkrijgen en bovendien punten te verdienen.

Hoe worden de voortvluchtigen gevangen genomen? Hoe bereiken de voortvluchtigen het gebied zonder uitleveringsverdrag? Hoe leuk is om na afloop met iedereen de geheime aftermovie te bekijken?


Ervaar het zelf met The Hunted Game.

Vanaf 1 december 2019 kun je ook de splinternieuwe "Hunger Games" boeken als teamuitje of teambuilding. Deze game kan je als teamuitje in Den Haag , Rotterdam, Antwerpen en Gent boeken.


Waarom een stadsspel spelen tijdens het bedrijfsuitje of teambuilding?

Een of twee keer per jaar komt iedereen bij elkaar om een middag lol te hebben en elkaar beter te leren kennen. Zo'n middag moet natuurlijk perfect verlopen en dan wil je geen risico's nemen. Een stadsspel zoals Hunted of Hunger Games is dan een veilige keuze. Onze games zijn allemaal goed doorgetest en de Ipad applicatie die wij voor deze game gebruiken wordt in zeker 14 landen gebruikt. 

Daarnaast is Teamfilm is meer dan 14 jaar actief in het teamuitjes vak en weten we precies hoe we van jouw bedrijfsuitje een succes maken.Bel voor meer informatie onze HQ op 085-1304595 of vul hier links je gegevens in.


Wil je meer van onze citygames bekijken? Ga dan naar onze speciale website CityColumbus.nl

de hunted game stadsspel bedrijfsuitje
Radio maken workshop
Radio maken tijdens het bedrijfsuitje?Altijd al eens willen presenteren op de radio? Als verslaggever op locatie verslag doen? Nieuwslezen? Een[...]
TV commercial maken
Workshop TV commercial maken.Deze leuke workshop wordt vaak geboekt als luchtige teambuilding activiteit. In deze workshop ga je samen van[...]
Company vlog
Company vlog workshopDe leukste en leerzaamste workshop op dit moment. Voor bedrijfsuitje of teambuilding event de leukste invulling. Iedereen kent[...]
Tetris Challenge organiseren
Wil je samen met collega's een leuke Tetris workshop organiseren? Doe de Tetris Challenge. Teamfilm neemt het draaiboek en de[...]
Filmworkshop met Iphone 11 Pro.
Hij is er hoor de nieuwe Iphone 11 Pro. De laatste term "Pro"achter deze telefoon had ons bij Teamfilm getriggerd[...]
Film maken
Ervaar hoe je in één middag met elkaar een echte film maakt.In de workshop film maken gaan we samen scenes[...]