Video gebruiken bij werving Horeca personeel

Wil je op een creatieve en innovatieve manier horecapersoneel werven? En niet alleen maar zwaaien met een zak met geld? En ook nog precies de mensen vinden die passen bij jouw zaak?  Dan is een wervingsfilmpje met een social media campagne wellicht iets voor jouw cafe, beachclub, hotel of restaurant.

Bij veel mensen die in de horeca werken is de werksfeer een van belangrijkste motivators waarom men het naar de zin heeft en waarom ze ook blijven. De een van de drukte van strandtent op een zonnige dag  lekker en de ander houdt ervan zich helemaal te richten op service in 5 sterren hotel. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen motivatie om prettig te werken.

Met een advertentie met daarin je kernwaarden en job omschrijving krijgen potentiële nieuwe collega’s nu niet echt een goed idee hoe het er nu echt toe gaat in dat bedrijf. Daarom is een wervingsvideo de ultieme oplossing om nieuwe collega’s te vinden met een grote kans dat ze in het team passen.

Teamfilm helpt je daarbij. Samen met jouw team gaan we alles benoemen wat belangrijk kan zijn als je bij jou komt werken. Vervolgens gaan we een creatieve manier verzinnen om dat in een verhaallijn te gieten. Oftewel, we gaan een script verzinnen. Onze regisseurs zijn zeer ervaren dus dat komt helemaal goed! Jullie gaan natuurlijk zelf de hoofdrol spelen in dit deze wervingsvideo. We brengen de zaak goed in beeld, waar het om draait bij jullie en natuurlijk brengen we ook de gezelligheid onderling goed in beeld. Wordt het juist ludiek, of wellicht wat serieuzer? Dat bepaal je helemaal zelf.

Campagne! Nee geen champagne maar Campagne! Nu het filmpje klaar is gaan we een campagne op social media ontwikkelen want nu willen resultaat van onze creatieve inspanningen. Instagram, Snapchat, Youtube. Afhankelijk van het budget gaan we met een “multichannel” strategie zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep proberen te bereiken. Alle mensen die reageren ga je op een leuke manier (die aansluit bij de campagne) uitnodigen voor een gesprek. Binnen n0-time ben je weer op volle kracht en kan je het hele zomerseizoen knallen!

Meer informatie? Bel met 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl