Teamfilm webinar studio en online event tools service

Teamfilm webinar studio en online event tools service is er voor alle bedrijven en instellingen die begeleiding zoeken bij het verbeteren van hun online events.

Er zijn vele tools beschikbaar om een goed webinar te organiseren en dan komt daar vaak ook nog event registratie bij en dan natuurlijk de fysieke studio. Een behoorlijke workflow die niet te onderschatten is. Teamfilm biedt hulp.

Complete mobiele studio met 5G uitzendrouters (dus onafhankelijk van beveiligde internet aansluitingen)

Programma productie van A tot Z.

Platform ondersteuning en ontzorgen.

Online event marketing.

Onze roots liggen in de TV commercial productie en daarom kijken wij graag naar de vorm van de boodschap. Hoe zorgen we dat uw webinar ook het doel bereikt. Draagvlak, informeren, verbinden zijn een paar voorbeelden van communicatiedoelen die je kan hebben met een uitzending. Om dat te bereiken kijken we graag mee naar de vorm zoals is een live of opgenomen sessie, een webinar of webcast, tafel setting van de gasten, presentator (en), leaders en bumpers, inbellers, Q&A, chatmoderator en nog veel meer variabelen die een webinar succesvol kunnen maken, of juist niet.

Maar ook op het gebied van online eventtools is er zoveel keuze dat het lastig is het juiste pakket te kiezen. Ben je op zoek naar een online event tool gericht op matchmaking? Dan is B2Match wellicht een goede keuze. Wil je veel zelf doen en je eigen backend beheren? Dan is Momice een goede keuze. Of wil je juist alles graag uitbesteden? Dan kun je voor Invitado kiezen. Maar er zijn er nog veel en veel meer. Op basis van uw behoefte kunnen we voor u de meest geschikte tool selecteren en natuurlijk inrichten voor uw event en proces.

Wil je graag meer info over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend met 0851304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl

Mobiele studio voor online event

Bel voor meer info 0851304595

Of vraag vrijblijvend informatie aan: