Teambuilding activiteit voor grote groepen

Wanneer je een teambuilding activiteit zoekt voor een grote groep is het een lastig proces. Zoveel aanbieders en er zitten nu eenmaal best wat activiteiten bij die beter bij een vrijgezellenuitje horen dan echte teambuilding.

Teamfilm verzorgt al meer dan 15 jaar teambuilding activiteiten waarbij film en tv maken centraal staan. Onze 2 meest populaire concepten zijn de “Speelfilm in Delen” en natuurlijk de TV commercial maken.

Bij al onze teambuilding workshop staat het samen “doen” en “maken” centraal want dat heeft de meeste teambuilding kracht, zelf ervaren dat je iets kan met een team. Dus wanneer je bij ons een teambuilding activiteit boekt dan zorgen wij dat het hele team betrokken is. Hoe we dat doen? Door iedereen een eigen job te geven in de filmcrew én door te werken professionele apparatuur en onze regisseurs natuurlijk.

We hebben deze teambuilding workshops al meer dan 1000 keer gegeven in binnen-en buitenland. Voor Philips, ABNAMRO, Ministeries, Gemeenten, Rabobank, Waternet, Doosan, en nog zo’n 990 bedrijven. Ervaring genoeg dus om ook van jullie teambuilding event een geslaagd event te maken.

Deze teamworkshop past ook goed in een dagprogramma. Met in de ochtend bijvoorbeeld een officieel deel en dan in de middag een leuke teambuilding workshop. Wij kunnen op elke locatie terecht, van bedrijfskantine tot een kasteel. Al onze apparatuur is mobiel dus dat is geen probleem.  Maar ben je voor het teambuilding event nog op zoek naar een leuke locatie voor deze zakelijke bijeenkomst? Dan kunnen wij je zeker een aantal leuke tips geven.

Bekijk hier op deze pagina een aantal leuke voorbeelden. Wil je weten of deze teambuilding activiteit iets voor jouw bedrijf is? Bel dan met 085-1304595 of vul het formulier in, dan nemen we snel contact met je op.