Speelfilm of TV Commercial maken workshop

Eindelijk gaan we weer lekker met zijn allen een leuk teamuitje doen op locatie. Een leuke filmworkshop is het ideale teamuitje om te boeken in 2022. En het leuke is dat we altijd een samen een leuke set zoeken om de film of tv commercial te maken. Dat kan een theater zijn of een industriele locatie en natuurlijk op het strand bij een leuke beachclub.

Als Haags bedrijf zijn we natuurlijk gespecialiseerd in het organiseren van events aan het strand. Met meer dan 14 jaar ervaring ben je bij ons altijd aan het goede adres om samen een top locatie te zoeken voor jouw event. Klik hier om contact op te nemen.

De organisatie van een leuk teamuitje begint met het zoeken naar een leuke activiteit die voor iedere deelnemers aansluit. Dat is meestal niet eenvoudig want het ene bedrijfsuitje is sportief en het andere juist weer creatief. Een filmworkshop sluit bij iedereen aan want er zijn binnen de filmcrew verschillende taken die iedereen vervult. Je hebt de taken achter de camera en natuurlijk ook voor de camera. En samen als team ben je uiteindelijk eigenaar van het eindproduct, de film.

Het leuke is dan ook dat we aan het einde van de dag samen kunnen genieten van de premiere van jullie zelf gemaakte film op groot scherm.

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Klik dan hier.  Maar bellen kan natuurlijk ook op 0851304595