Kerstfilm maken

Het ultieme bedrijfsuitje voor de kerst is natuurlijk jullie eigen kerstfilm maken.

Last Christmas, Home Alone Bad Santa vallen in het niet bij jullie eigen film productie. Waarom? Omdat jullie het bedacht én gemaakt hebben. Welk bedrijf wil er nu niet een eigen kerstfilm. Dat is pas een teamuitje zo vlak voor de kerstdagen in december.

Hoe pakken we het aan?

Eerst gaan we kijken waar jullie de kerstfilm voor willen gebruiken. Is het gewoon voor de lol en het eigen intranet of wil je de trailer als kerstboodschap voor klanten gebruiken? Alles is mogelijk. Vervolgens gaan we samen met jullie een korte brainstormsessie onderwerpen voor jullie kerstfilm verzamelen. ​​De beste kiezen we uit en daarvan maken wij een basisscript. 

Op de dag van het bedrijfsuitje gaan we in groepen van 10 het deelscript per groep verder uitwerken en krijgt iedere groep een eigen opname unit. Dan is de tijd gekomen dat alle groepen hun stuk script gaan opnemen. Stilte op de set..... en Actie! We nemen scene 1, 2, 3 ... tot de laatste scene. En.... Its a wrap.

Nu komen de professionele editors van Teamfilm aan de beurt om er iets moois van t maken met titels, effecten en kleurcorrectie. Tataaaaaaa.... jullie eigen kerstfilm is klaar voor het witte doek.

Voor wie?

Je zou denken dat alleen bedrijven met creatieve mensen deze workshop kunnen doen. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft creativiteit alleen is dat nog niet altijd ontdekt. Dat is waar wij van Teamfilm in gespecialiseerd zijn. Jouw creativiteit n inventiviteit wakker schudden... En het is nog leuk ook!!

Waar kunnen we dit kerstuitje doen?

Onze workshops zijn helemaal mobiel. Voor kerstfilms is het altijd wel leuk om de eigen bedrijfslocatie erin te verwerken. Dus we zouden daar ook de hele workshop kunnen doen. Maar het mag ook elders in een leuke zaal, theater of wat ons betreft in de winter Efteling.

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Ja dat kan! Vul hier aan de rechterzijde het formulier in of bel direct met 085-1304595

kerst workshop bedrijfsutije

Overige workshops voor teamuitje en bedrijfsuitje.