design en mode mondkapjes kopen

De events van Teamfilm zijn stilgevallen en daarom zijn we direct in maart begonnen met een mondkapjes productielijn. Bekijk de modellen mondkapjes die we maken hier.

Niet zomaar mondkapjes maar écht veilig en geteste mondkapjes. Het doel was om een FFP2 certificering te krijgen maar helaas bleek dat kostentechnisch niet haalbaar. Onze mondkapjes zijn er  niet minder om en we hebben ze daarom zelf laten testen met een deeltjesmeter die tot wel 0,1 micron gaat. Dat is zeg maar…. heel erg klein.

Mondkapjes bestellen.

Vanaf 1 juni is een mondkapje of mondmasker verplicht in het OV dus iedereen die reist wil mondkapjes bestellen. Maar behalve dat we mondkapjes kopen omdat het verplicht is is het ook wel fijn om een echt veilig mondkapje te hebben als je in een volle coupé zit.

Je wil liever niet met een medisch lelijk mondkapje in een trein of tram zitten maar liever een modieus fashionable mondkapje! Je hebt natuurlijk de Kruitvat mondkapjes maar daar wil je liever niet mee gezien worden. De oplossing is Mondkapje Fashion. Hier koop je een leuk mondkapje wat ook nog eens FFP2 veilig is! Lees het testrapport over deze mondkapjes hier.

Roze mondkapjes, camouflage en nog veel meer. Lees hieronder welke modellen mondkapjes er allemaal te koop zijn.

Welke modellen mondkapjes kan je kopen bij MondkapjeFashion.nl?

Mondkapje Camouflage

Mondkapje Roze

Mondkapje Panter Print

Mondkapje Delfts Blauw

Mondkapje Design Veren

Mondkapje Demin Brothery

Mondkapje Blue Casual

Ook G-Star en allerlei andere merken brengen nu mondkapjes uit maar let goed op of er ook een deugdelijke filterlaag in zit. Een stuk keukenrol helpt natuurlijk niet. Het moet minimaal F7 ePM2.5 zijn maar nog beter is F8 ePM1.