Online teambuilding met collega’s.

Nu zijn we al 3 maanden in de ban van corona en nu is het tijd om toch weer even samen met collega’s iets te ondernemen wat niet over werk gaat. Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit is iets wat je samen doet maar écht fysiek samen is op dit moment lastig. Daar hebben we wat op gevonden!

  • Office Olympics: Test jouw team op allerlei “office” gebieden zoals snel typen, excel pixel art en meer.
  • Scripting Madness: Team krijgen een script om te acteren maar er ontbreken een aantal woorden. Dat wordt lachen.
  • You have 5 minutes to: Deze is erg leuk. Je gaat een aantal challenges doen met allerlei objecten die in elk huishouden te vinden zijn. Wie snelst en meest creatief is wint deze contest.
  • Music Makers: Teams moeten thuis allerlei objecten verzamelen om een muziekclip te maken via Zoom of Skype.
  • Online Makers: Even iets dichter bij het werk. Teams verzinnen een product waarbij ze een viral campagne idee laten zien.
  • 2 Truths 1 lie: Teams gaan 2 leugens en een waarheid delen. Andere teams moeten door middel van vragen stellen erachter zien te komen wat de leugen is.
  • Google Earth Journey: Teams gaan een Google Earth tour opnemen aan de hand van cryptische aanwijzingen
  • Pictionary: Een lid van het team krijgt een aantal filmtitels en nu is het aan de rest van de teamleden om te raden om welke titels het gaat.Alles draait hierbij om de tekenkunst van het uitvoerende teamlid.
  • Charades: Weer een film gerelateerde challenge. Teamleden moeten met mimiek uitbeelden om welke filmtitel of acteur het gaat.

 

Hoe gaat deze online teambuilding in de praktijk?

Wij bereiden het hele event voor wat begint met het sturen van de uitnodigingen voor ons Zoom kanaal. Vervolgens zorgen we dat iedereen op tijd online is. Dan kan de show beginnen en zal de quizmaster een korte uitleg geven en gaan we direct van start met challenge 1.

Nu de coronaregels weer wat versoepeld zijn kunnen we ook werken met mini teams waarbij teams van 2-5 personen bij elkaar zijn en zo strijden tegen andere teams van die grootte.

Tussendoor is er tijd om als teams even met elkaar te kletsen en onder het genot van een digitaal drankje.

Wanneer alle challenges gespeeld zijn is er natuurlijk een winnaar die de gouden Team Award wint. Dit is een fysieke prijs die opgestuurd wordt.

Het is natuurijk niet zo leuk als een echt fysiek teamuitje maar in het kader van “as good as it gets” is dit een echte aanrader. Onze ervaring is dat collega’s het enorm waarderen om even weer wat leuks met elkaar te doen in de vorm van een digitaal bedrijfsuitje.

Op maar programma.

Aangezien elk bedrijf weer anders is en anders om (moet) gaan met de coronaregels bieden we een flexibel programma om een leuk bedrijfsuitje te organiseren.  In kleinere groepen op aparte locaties, helemaal digitaal of toch allemaal samen met 1,5 afstand. Het is allemaal mogelijk en graag helpen we je bij het opzetten van een leuk programma.

Hoe?

De snelste weg is ons te bellen op 0851304595 zodat we direct kennis maken en wij jouw wensen kunnen vertalen in mooi programma. Je kan uiteraard ook een email sturen naar info@teamfilm.nl waarin je je wens kenbaar maakt.