TV en film bedrijfsuitjes en teambuilding


Workshops en city games voor elk bedrijfsuitje of teambuildingdag.


TV commercial maken

teamfilm workshops

Dé ultieme teambuilding activiteit als je het ons vraagt..Neem in kleine groepen een eigen TV commercial op ! Elke groep vormt een " film crew". In enkele uren wordt een script uitgewerkt en gefilmd. Door wie? Door jullie zelf natuurlijk! . Aan het einde van de dag bekijken we alle films op groot scherm. De groep die de beste speelfilm heeft opgenomen wint de gouden oscar.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Tijdens deze workshop mag je zelf filmen, regisseren en acteren. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren regisseurs uit de TV en filmwereld. De ideale teambuilding activiteit want je creëert zelf een film (wat de meeste deelnemers nog nooit gedaan hebben)

Heb je al een leuk thema voor deze workshop zoals een nieuw product of dienst of juist een jubileum of iets anders? We helpen je graag met het vormen van een concept voor deze dag.

Deze activiteit kun je doen als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.


Groepen vanaf 10 personen  49,50 p/p

De Hunting Game

tablet game boeken

Onze nieuwe city game "De Hunting Game" Dit is het leukste en spannendste bedrijfsuitje van 2019. Te spelen in vele steden in Nederland en België. Bekijk reviews en voorbeeldfilmpes hier. Of kijk op onze speciale site Citycolumbus.nl

Een deel van de collega's zijn de opsporingsdienst en een ander deel zijn de voortvluchtigen. Elk team gaat gewapend met Ipad en game pack de stad in. In de stad wachten leuke opdrachten en spannende challenges, hierbij verdien je punten en informatie over de andere teams. Super spannend en leuk om te spelen. Zeker als je er ook onze figuranten in de rol als undercover agenten erbij boekt. 

Na afloop krijg je de aftermovie  te zien met "geheime" beelden van jullie tijdens de game. En natuurlijk verdient het winnende team een leuke prijs.

Durft jouw bedrijf dit aan?

Vraag vrijblijvend offerte aan en check beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum.


Groepen vanaf: 10-300 personen vanaf 39,50 p/p

google reviews teamfilm

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

Bekijk alle reviews op Google.

De Big Escape

Outdoor escape room

Onze nieuwe City Game de Big Escape. Op dit moment alleen nog te spelen in de binnenstad van Den Haag.

Hoe leuk is het om dit spel, bekend van TV met je collega's te spelen als teamuitje of bedrijfsuitje? Bij Teamfilm kan het.  

Aan de hand van leuke opdrachten en challenges vind je telkens een nieuw stukje van de route door de stad. De klok tikt en samenwerking is van groot belang.

Elk team krijgt een Ipad met de daarop de speciale Teamfilm App die je door dit spel leidt. Net als de "Big Escape" op TV zitten hier ook elementen van "sabotage" in zoals bij "Wie is de mol".

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.


Na afloop krijg je de aftermovie  te zien met "geheime" beelden van jullie tijdens de game.
Groepen van 10-300 personen vanaf 29,50 p/p
Chain Reaction

chain reaction teambuilding

Als je echt een teambuilding activiteit zoekt waarbij iedereen kan meedoen én betrokken is dan is Chain Reaction de ultieme activiteit voor teamuitje of bedrijfsuitje. 

Deze activiteit kunnen we op elke gewenste locatie geven in Nederland en België.


In kleine teams maak je een eigen "kettingreactie" van k'nex, lego, buizen, touw, draad, planken, glas, knikkers en nog veel meer. Elk team krijgt een eigen krat en daarnaast is een grote voorraad beschikbaar voor alle teams. (check video van ons kantoor in Singapore)


Het is de bedoeling de Chain Reaction zo spectaculair mogelijk te maken en hij moet goed functioneren natuurlijk. Hoewel elk team een eigen chain reaction maakt moeten alle chain reactions ook weer op elkaar aansluiten tot een grote lange kettingreactie. 

Het leuke is dat je deze activiteit overal kan doen. We kunnen het zelfs buiten opzetten!


Groepen vanaf: 10 personen vanaf 34,50 per persoon.


Whatsapp Comedy

bedrijfsuitje comedy maken

Maak met je collega's grappige whatsapp filmpjes in deze leuke workshop van 2,5uur.


Nou is het eigenlijk bij al onze filmworkshops voor bedrijfsuitjes wel lachen geblazen maar met dit format 100% gegarandeerd. Met de nodige dosis inspiratie van de werkvloer ontstaan de scripts in NO TIME!  Heel bijzonder om al die creativiteit te zien. Korte sketches vol met humor werkt daarom perfect als format voor een film workshop tijdens het volgende bedrijfsuitje. 

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.


Welke typetjes lopen er allemaal bij jullie op de afdeling rond? En welke roddels kunnen we leuk in beeld brengen? We gaan er samen met jullie een aflevering van maken!


Onze ervaren regisseurs gaan jullie helpen er een onvergetelijke dag van te maken! Opnames bij jou op kantoor of bij ons in de studio. Vraag naar de mogelijkheden.


Vraag vrijblijvend offertaan en check beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum.Groepen vanaf: 10 personen vanaf 29,50


Vlog workshops

Maak met je collega's in kleine groepen vlogs tijdens je teamuitje of vergaderbreak! Samen bepalen we leuke en relevante onderwerpen waar in kleine groepen van maximaal 6 personen een vlog gemaakt wordt.


Elke groep krijgt een Ipad en props om mee op pad te gaan. Onze teamleiders staan natuurlijk klaar om je te helpen. Creatief, actief en lekker buiten!

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.


De groep met de leukste vlog neemt aan het eind van de dag de Vlog Award mee naar huis.


Deze workshop heeft een krachtig teambuilding element aangezien je samen in kleine groepen een eigen vlogproductie creëert. Lijkt eenvoudig, maar is het niet!


Deze teambuilding activiteit kunnen we overal in Nederland geven.


Groepen vanaf: 10 personen vanaf 29,50


Viral video maken

Deze teambuilding workshop gaat niet zozeer of jullie viral video "viral" gaat maar meer dat je als groep leert out of the box te denken. De boodschap op een totaal andere "shocking" manier verpakken. Dat is de viral video workshop. Dit staat natuurlijk ook garant voor de nodige lol. Tijdens de brainstorm maar zeker ook tijdens de opnames.

Deze workshop zit tussen training en teambuilding in. Effectief voor sales teams om in een paar uur op een andere manier naar het product te leren kijken.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Geen Oscar bi deze workshop maar een viral award. Wie krijgt de meeste online likes en shares?


Groepen vanaf: 10 personen vanaf 49,50

Facebook en Instagram
video Ad maken

Facebook, Youtube en instagram staan er vol mee. Video Ads. De ene moet nog korter en pakkender dan de ander want de aandacht van de online kijker is supersnel afgeleid. In deze teambuilding workshop ga je concepten verzinnen én de video direct maken.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Iedereen weet dat "lineaire tv" steeds minder kijkers heeft en zeker de nieuwe generaties alleen online te vinden is. Daarom is deze workshop / training een interessante blik op online commercials zoals pre rolls en post rolls.

Hierbij maken we zelf opnamen maar ook gaan we videocontent "lenen" van Youtube. Je zal verbaasd zijn over het resultaat. Natuurlijk valt er bij deze workshop ook een gouden oscar te verdienen..

Groepen vanaf: 10 personen vanaf 49,50

Lipdub maken

Ja inmiddels alweer een zeer vertrouwde workshop die zeer energiek is en bij vele bedrijfsuitje en teamuitjes een hoofdrol heeft gespeeld. Iedereen krijgt een mini rol tijdens de lipdub en onder leiding van onze professionele teamleiders wordt de lipdub een groot succes. Inclusief allerlei leuke props en een professionele opname set.

We hebben er zo'n 2000 gemaakt bij zeer uiteenlopende organisaties vanaf 2009. Ok, het is niet hip meer maar nog steeds wél leuk om te doen, zeker met grote groepen van meer dan 100 personen.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Deze workshop is overal in Nederland te boeken, op iedere locatie.

Groepen vanaf: 15 personen vanaf 39,50

Movie trailer maken

De movie trailer. Een perfect format om in een korte tijd een echt mooie trailer te maken tijdens het bedrijfsuitje. Lekker creatief schrijven we samen een script en gaan we direct de opnames maken. Een drama scene hier, een kleine stunt daar en natuurlijk de cliffhanger!

Laagdrempelig en een hoog "fun" gehalte heeft deze workshop. Prima geschikt als bedrijfsuitje. Als locatie adviseren we een locatie in de binnenstad zodat je een ruime mogelijkheid aan sets hebt.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Je zal verbaasd zijn over het resultaat. Natuurlijk valt er bij deze workshop ook een gouden oscar te verdienen.

Ook te spelen met onze teamfilm app.

Groepen vanaf: 10 personen vanaf 49,50

Reisprogramma maken

bedrijfsuitje reisprogramma

Laat de stad zien waar jouw bedrijf gevestigd is in in een zelfgemaakt reisprogramma! Het personeel stapt in de schoenen van Floortje Dessing en laat de leukste plekken en wetenswaardigheden van jullie stad zien. In kleine groepen wordt een script gemaakt. Iedereen helpt bij het maken van de opnames en aan het einde van de dag bekijken we de reisprogramma's die jullie gemaakt hebben.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Dit wordt het leukste bedrijfsuitje van 2019.

Groepen vanaf: 10 personen

Mediapark bedrijfsuitje

bedrijfsuitje mediapark

Een bedrijfsuitje op het MediaPark in Hilversum is eigenlijk altijd een succes. Al decennia lang worden op dit park het journaal, shows en andere televisieprogramma's opgenomen. Nu ga je zelf een programma maken, van camera tot presenteren en acteren, iedereen doet mee. Combineer de workshop met een bezoek aan het instituut voor mediacultuur: Beeld en Geluid.

Bekijk reviews en voorbeeldfilmpjes hier.

Klik op meer informatie en ontvang alle informatie over dit leuke bedrijfsuitje.

Groepen vanaf: 10 personen

Vraag vrijblijvend informatie aan:

We delen jouw gegevens met niemand, nooit! Check onze privacy statement.

teamfilm workshops

Informatie en boekingen:

Telefoon: 085-1304595

info@teamfilm.nl

Tevreden klanten:

Philips Healthcare, Gemeente Amsterdam, Politie Amsterdam, Politie Breda, Galapagos, Astra Zeneca, Achmea, Amphia Ziekenhuis, Sint Maartenskliniek, Gemeente Heerlen, Afas, Unilever, BNP Paribas, Brandweer, KNRM en vele meer.

Onze klanten:

TeamFilm BV

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Kies uit een van onze leuke activiteiten of maak een combinatie, dat is allemaal mogelijk voor jou! Of je nu met 10 personen of 350 bent, we maken er altijd een succes van.

Gewoon vrijblijvend bellen mag altijd, we staan voor je klaar.

Vlaamse Overheid


Hele leuke ervaring! Op een andere manier naar je team kijken en er een leuk filmpje aan over houden

Philips Healthcare


Voor het team altijd goed om iets met elkaar te creëren. Specifiek het acteren met elkaar voegt iets bijzonders toe.

Het acteerspel van de collega’s en het terugkijken ervan was erg leuk!

Philips Healthcare

Guidea


Heel fijne ervaring gehad met de teambuilding commercial maken. Een ongedwongen en ontspannen namiddag waar er veel ruimte was voor eigen ideeën en wensen. Daarnaast een flexibele en snelle service bij vragen en veranderingen. Aanrader!