Teambuilding bedrijfsuitjes Den Haag

Bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in Den Haag
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel: 085-1304595

Het teamuitje TV Commercial maken of  "Vloggen" in Den Haag?

1. Aftrap met een begin show waarin we iedereen enthousiast maken.

2. Alle teams gaan aan de slag met het script

4. De teams starten met de opnames

3. Premiere van de zelf gemaakte films

De workshop TV commercial maken is al meer dan 14 jaar een succes tijdens elk bedrijfsuitje of teambuildingdag. Als bedrijf gevestigd in Den Haag kennen we de mogelijkheden voor een geslaagde bedrijfsuitje of teambuildingdag in Den Haag natuurlijk goed.

Samen werken aan een film is een echte team klus met mensen voor een achter de camera. Ervaar het nu zelf met de workshop TV commercial of de nieuwe vlog workshop (uitleg hieronder).

Vloggen is natuurlijk niet alleen voor Nikki Tutorials, Enzo knol of  de jongens van StukTV. Heb jij de leuke taak om al jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje? Dan is dit bedrijfsuitje Vloggen een gegarandeerd succes!

De leukste onderwerpen zijn natuurlijk de onderwerpen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dat kan een nieuw product of dienst zijn maar ook een nieuwe werkwijze of iets compleet anders. Met de dit thema in de hand trappen we de dag af, dit doen we met een spetterende begin show op groot scherm. We geven enkele voorbeelden van succesvolle Vlogs om iedereen in de juiste en enthousiaste stemming te krijgen.

Maarrr… het kan ook anders. We kunnen er ook een challenge van maken zoals gedaan wordt bij StukTV. We verdelen de groep in kleinere groepen en tijdens de start-presentatie geven de groepen elkaar opdrachten. Dit zijn opdrachten die we van te voren samen bedenken en die betrekking hebben op jouw bedrijf. Deze opdrachten worden op locatie of in de omgeving van de locatie uitgevoerd. Iedere groep neemt de toebedeelde opdracht op, op basis van een Vlog format. Dit concept staat garant voor spanning en sensatie en hier komen altijd de leukste Vlogs uit. Wellicht wordt een van de Vlogs een hit op Youtube!

Aan de slag: in kleine groepen ga je op pad om de Vlogs te maken. Dat betekent dat elke groep eerst een script schrijft en daarna start met de opnames. Iedere groep mag zelf kiezen hoe zij de presentatie invult. Alleen, met z’n tweeën of met alle groepsleden: “a moment of fame”. Onze teamleiders zijn er voor jullie om aanwijzingen te geven en bij te sturen zodat elke groep iets moois kan maken en een leuke “Vlog” ervaring heeft.

Kortom, met het format "vloggen" kunnen we alle kanten op om van jouw bedrijfsuitje in Den Haag een succes te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met 085-1304595


workshop vloggen

Vraag vrijblijvend of er beschikbaarheid is op jouw datum.


Bedrijfsuitje Film in Den Haag

bedrijfsuitje film maken
bedrijfsuitje film maken

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 49 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid?


✓ Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Inclusief Oscar Show
✓ Actief bedrijfsuitje


Het Bedrijfsuitje Film in Den Haag

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en iedere groep schrijft een script.

3. De groepen: "film crews", nemen scene voor scene op tot alles op film staat, its a wrap!

4. Aan het einde van de dag worden alle films getoond op groot scherm en delen we de gouden Oscar uit.

Al meer dan 12 jaar maken we samen met bedrijven films tijdens het bedrijfsuitje of teambuilding event. De deelnemers mogen zelf filmen, regisseren, acteren etc. Eigenlijk doen zij alles wat er bij de opnames van een filmproductie komt kijken.

Dit kan een speelfilm zijn over het bedrijf zelf of juist een film over een zelf verzonnen script. Ook wordt er vaak gekozen om een TV commercials te maken over het eigen bedrijf. En dit wordt dan natuurlijk vaak weer gedaan met een knipoog.

We pakken het professioneel aan, je zult verrast staan wat er allemaal mogelijk is in een paar uurtjes tijd. We verdelen de gehele groep in kleinere groepen. Iedereen in de groep krijgt een taak, van regisseur tot cameraman of vrouw, setdresser, geluid, producer en natuurlijk niet te vergeten acteurs en actrices. Er staat dus niemand aan de zijlijn en dat is belangrijk.

We starten de dag met een begin-show waarbij we enkele voorbeeld clips laten zien. Daarnaast leggen we uit hoe je een film maakt, bijvoorbeeld hoe je humor en drama gebruikt in je film, technische aspecten en nog veel meer. Een soort 101 filmmaking.

Na de begin-show gaan de deelnemers in groepen uiteen. Onder leiding van een ZAPPtv regisseur gaan de groepen aan de slag met het samenstellen van een film en worden de taken binnen de “crew” verdeeld. Iedereen krijgt een rol en doet mee!


Reisprogramma maken in het mooie Den Haag

bedrijfsuitje reisprogramma
bedrijfsuitje film maken

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 59,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Check beschikbaarheid:

Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Te gebruiken voor promotie
✓ Creatief en energiek uitje
Ontdek je Talent

Bedrijfsuitje Reisprogramma maken in jouw stad

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en iedere groep schrijft een script.

3. De groepen filmen hun eigen geschreven reisprogramma.

4. Aan het einde van de dag worden alle programma's getoond op groot scherm en delen we de gouden Televizier Ring uit.

Er zijn veel mensen die graag zouden willen ruilen met Floortjes Dessing haar baan. Lekker de wereld rondreizen en aan de kijker laten zien hoe mooi de wereld is. Maar hoe is het nu echt om een reisprogramma te maken? Om een klein kijkje in die keuken te nemen hebben we de workshop “reisprogramma maken” ontwikkeld. 

Over de stad waar jouw bedrijf of organisatie gevestigd is of over een stad die je voorkeur heeft gaan we een reisprogramma’s maken. Wie weet wordt een van de programma’s nog een hit op Youtube!

Hoe gaat deze workshop in z’n werk? We starten ook deze workshop met een leuke presentatie waarbij we voorbeelden op groot scherm laten zien. We verdelen de groep in kleinere groepen waarna we taken als camera, licht en geluid verdelen. Dan gaan de groepen apart zitten en maakt iedere groep een eigen script. Natuurlijk niet te lang want we willen zoveel mogelijk tijd overhouden voor de opnames. Om alle groepen op weg te helpen hebben een soort VVV van de stad opgericht. Dit is een online webpagina toegankelijk voor alle teams waar alle hotspots van de stad op staan, informatie over de geschiedenis van de stad en andere informatie die gebruikt kan worden binnen dit format.

Aan de slag met scene 1.  Op locatie, gewapend met een camera en geluid aan gaan we de opnames starten met een of meerdere presentatoren per groep. Dat wordt hilarisch! Als de opnames klaar zijn kunnen de groepen even uitrusten tijdens een borrel. De ZAPPtv crew gaat ondertussen de reisprogramma’s monteren. Dan volgt uiteraard de grote premiere. Wie gaat er vandoor met gouden Televizier Ring?

Het maken van de vlogs duurt ongeveer 2 uur. Zijn de vlogs klaar? Dan is het tijd voor de eindpresentatie! Op groot scherm presenteren we de vlogs en een professionele jury kiest de winnaar die de Youtube Award mee naar huis mag nemen!


Elevator Pitch in Den Haag

Groepen van 10 tot 80 personen

Prijs: 49 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland


Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Iedere medewerker zijn/haar eigen pitch


Teambuilding activiteit Elevator Pitch

1. Samenkomst op locatie naar keuze en aftrap van de dag door onze presentator.

2. We verdelen de groep in kleinere groepen en gaan aan de slag met de onderwerpen voor de pitches.

3. Presentatie van de pitches onder leiding van onze presentator.

Zonder uitzondering is het voor iedereen moeilijk om "out of the blue" een pitch te presenteren. We maken ons kwetsbaar en daar ervaren we een natuurlijk weerstand tegen. Paradoxaal genoeg ervaren we juist een fijn gevoel als we zo een pitch juist toch doen! Helemaal als de pitch succesvol is. Daar is deze workshop voor, op een leuke en interactieve manier leren we je een elevator pitch te schrijven en te presenteren. Gewoon een gezellige teambuilding workshop!

Samen stellen we de onderwerpen samen en bepalen we of de pitches per persoon of als groep gegeven gaan worden. Als groep is ook erg leuk want dan kunnen de onderwerpen wat breder zijn zoals het lanceren van een nieuwe product, een nieuwe werkwijze of iets wat je graag zou willen veranderen binnen het bedrijf. Maar persoonlijke pitches kunnen natuurlijk ook. Interessant om eens van elkaar te horen waar je goed in bent.

Deze workshop is enorm leerzaam en leuk om te doen. Onze presentator zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en natuurlijk wordt de workshop gegeven met de nodige portie humor.

De volgende 30 seconden zijn voor jou!


Company City Game (custom)

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 39,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland


Meer info en beschikbaarheid:

Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Company City Game Custom

1. Samenkomst op locatie naar keuze en aftrap van de dag door onze presentator.

2. De groep wordt verdeeld in kleinere groepen en spel-materiaal wordt uitgedeeld.

3. Groepen komen weer samen op de locatie en sluiten we de dag af met de uitreiking van de "Escape Master" Award.

Het kan niemand ontgaan zijn, de spannend city games! Je ziet groepen door de stad lopen met een bolderkar en soms gewapend met een iPad. Samen voeren de groepen opdrachten uit, lossen puzzels en allerlei raadsels op. Dit evenement staat garant voor ontspanning en lol met collega's. Wij gaan een stapje verder. Of eigenlijk, een paar stappen verder want nu kun je zelf het spel "city game custom" spelen. In de opdrachten die tijdens het spel uitgevoerd moeten worden verwerken we allerlei herkenbare zaken uit jullie organisatie. Van persoonlijk kenmerken tot specifieke eigenschappen van de afdeling. 

Het spel begint al enkele dagen voor aanvang met een bericht of telefoontje naar enkele deelnemers. Tijdens het spel worden de groepen uitgedaagd door leuke en spannende opdrachten uit te voeren. Ondertussen infiltreren onze figuranten in de groepen, vaak ongemerkt. Wie gaat als eerste de finale opdracht ontcijferen? We kunnen dit spel op iedere locatie uitzetten, zelfs op de bedrijfslocatie. 

Wil je hier meer over weten? Vul dan je gegevens in of bel ons: 085-1304595.


Escape Room Outdoor (grote groepen) Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 39,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland


Meer info en beschikbaarheid:


Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Iedereen speelt tegelijk het spel


Bedrijfsuitje Escape Room Outdoor Den Haag

1. Samenkomst op locatie in de stad naar keuze.

2. Een spannende start die direct de toon zet!

3. Iedereen op avontuur in de stad om deze binnen de tijd te verlaten.

4. Groepen komen weer samen op de locatie en sluiten we de dag af met de uitreiking van de "Escape Master" Award.

De groep arriveert op locatie.Iedereen is gespannen want niemand weet wat er gaat gebeuren. Een knal, rook en er staat een kist. Op de kist ligt voor iedere groep een iPad. Wie hoort er bij elkaar? Wat gaan we doen? Dit spel ontvouwt zichzelf als een spannende speelfilm en houdt iedereen in de greep, van het eerste tot de laatste seconde.

Elke “Escape Room Outdoor” stemmen we af op de groep, zodat de opdrachten herkenbaar zijn en we nog meer interactie met de groepsleden en “suspense” krijgen. Dit kan bijvoorbeeld al beginnen met een telefoontje een aantal dagen voor dat het event plaatsvindt…spannend!

Op de dag van dit bedrijfsuitje komen we samen op een centrale plek in de stad waar het event wordt gehouden. Dan zijn er een aantal mogelijkheden om het spel te starten waaronder bovenstaande. Maar graag bespreken we wat het beste bij jouw groep past.

Ready, set, go! Alle groepen gaan erop uit met een iPad en overige zaken die elke groep meekrijgt om uit de stad te ontsnappen. Terwijl de groepen zich vermaken houden wij in het commandocentrum alles in de gaten zodat we zeker weten dat alles op rolletjes loopt.

Na de vooraf besproken tijd komen de groepen terug op de afgesproken verzamelplaats en is iedereen natuurlijk super nieuwsgierig wie het spel gewonnen heeft. De groep met de beste scores op de uitgevoerde opdrachten mag zich de Escape Master noemen. Eeuwige Roem!

Durft jouw bedrijf dit aan?DJ workshop bedrijfsuitje in Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 55 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

✓ Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ 100+ DJ-stets beschikbaar
Leukste workshop

DJ workshop bedrijfsuitje

1. Samenkomst op locatie naar keuze en aftrap van de dag door onze presentator.

2. We verdelen de groep in kleinere groepen en gaan aan de slag met de DJ-sets.

3. We sluiten de dag af met een talentenjacht, wie is de beste DJ uit jouw team?

Nederlands trots, laten we dat voorop stellen. Overal ter wereld staan de Nederlandse DJ’s aan de top. Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren en dan nog een hele lijst met DJ’s waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt maar die wel bekend zijn in sommige delen van de wereld. 

Tijd dus om hier een “experience” van de te maken die je als bedrijfsuitje kan doen. Hoe pakken we dat aan? Wij vinden dat je ook echt moet ervaren hoe het is om achter een Pioneer set de tracks in te starten, door te mixen en natuurlijk moet er “ge-mc-t” worden: “put your hands up in the air!”

We hebben een kleine 100 DJ’s sets, dus ook grote groepen kunnen deze workshop boeken. Iedereen kan aan de knoppen draaien en daarmee starten we de “talentenjacht”. Tijdens de eerste ronde gaan we in kleine groepen een performance doen en daaruit komen dan een een aantal winnaars die voor de hele groep optreden. Uiteindelijk komt de finale en zal de Top DJ van het bedrijf gekozen worden.

Dit is een enorm energieke activiteit en is daarom erg geschikt om als avondprogramma te doen of onderdeel te laten zijn van een feestavond.


Netflix serie maken in Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 69,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Creatief en actief
✓ Iedereen doet mee

Netflix serie maken workshop

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en nemen de eigen Netflix serie op.

4. Aan het einde van de dag wordt de serie getoond op groot scherm.

Lineaire TV is op zijn retour want bijna iedereen zit gekluisterd aan Netflix. Herkenbare vragen tijdens de koffiepauze zijn: “ben jij al bij season 2?” of “kijk je Narco’s?” of “Casa is heel gewoon geworden vind jij ook niet?”. Iedereen kent het wel, series waarbij je niet kan stoppen met kijken: het Netflix effect!

Als filmbedrijf moeten we hier natuurlijk iets mee. Wat nu als je je eigen serie kan maken? Dat is lastig in een middag maar met de hulp van onze scenarioschrijvers kunnen we er toch een leuke mini-serie van maken.

Vooraf aan het bedrijfsuitje gaan we jullie vragen stellen over het bedrijf en de mensen die bij jullie werken en op basis daarvan schrijven we een script dat echt uniek is en jullie eigen Netflix serie wordt. Op de dag van het bedrijfsuitje gaan we de scènes opnemen. De mensen die niet voor de camera willen kunnen natuurlijk achter de camera een leuke taak vinden. We hebben immers ook cameramannen, cameravrouwen, regisseurs en producers nodig. Ook tijdens deze activiteit starten we weer met een leuke show voor iedereen waarbij we korte scènes uit een aantal bekende Netflix series laten zien. Bij deze scènes laten we zien waarom deze series zo goed zijn, zodat de groepen dit tijdens het maken van de opnames zelf ook weer kunnen gebruiken. Elke groep van maximaal 12 personen wordt begeleid door een ervaren ZAPPtv-er,  iedereen is in goede handen. 

deze series zo goed zijn, zodat de groepen dit tijdens het maken van de opnames zelf ook weer kunnen gebruiken. Elke groep van maximaal 12 personen wordt begeleid door een ervaren ZAPPtv-er,  iedereen is in goede handen.


Magazine maken in Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 59,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

​​​​Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
✓ Prachtig aandenken aan deze dag
✓ Creatief en inhoudelijk

Bedrijfsuitje Magazine maken

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en iedere groep krijgt een stuk van het magazine toebedeeld.

3. De groepen maken de content zoals de interviews, foto's, artikelen en meer.

4. De dag wordt afgesloten met enkele fragmenten op groot scherm. Volledige magazine wordt binnen 14 dagen digitaal toegestuurd.

Heeft jouw bedrijf genoeg nieuwtjes en onthullingen om een klein magazine van 24 pagina’s mee te vullen? Als het antwoord “ja!” is dan is deze activiteit zeker een aanrader. En ja, het is al bijna 2019 dus dit magazine kan ook helemaal online gemaakt worden. Zodoende kunnen we er ook video en podcasts in verwerken. Hoe leuk is dat?

Hoe gaat deze activiteit in z’n werk? Iedereen is medemaker van het magazine en dat betekent dat iedereen dus een taak heeft binnen deze activiteit. Maar we beginnen natuurlijk met een start presentatie waarin we aan de gehele groep uitleggen wat de bedoeling is. Tijdens deze presentatie geven we ook enkele voorbeelden. Dan gaan we in kleinere groepen uiteen en iedere groep staat onder begeleiding van een teamleider van ZAPPtv. Tijdens de start presentatie krijgt elke groep een stuk van het magazine toebedeeld, zo maakt de ene groep bijvoorbeeld de voorkant en  de inhoudsopgave en 2 interviews, en maakt de andere groep 2 grote interviews en een video opname. Ook kan er bijvoorbeeld een smoelenboek gemaakt worden door foto’s te maken van alle medewerkers, inclusief een persoonlijke quote van iedereen.Zo vullen we het hele magazine. Inhoudelijk hebben we overleg en kunnen we de grote lijnen van de inhoud van het magazine al bepalen.

Als alle interviews en fotoshoots en overige taken volbracht zijn komen we weer samen en nemen we de hoogtepunten van de dag door. Als voorproefje laten we dan alvast enkele fragmenten zien op groot scherm. Onze grafisch vormgever maakt het magazine verder op en wordt binnen 14 dagen digitaal toegestuurd. Het is mogelijk het magazine af te laten drukken.

 online.wanneer je kiest voor een papieren versie dan is deze binnen 2 weken gereed. Kies je voor het online magazine dan is deze binnen 4 dagen klaar en online.


Djembe trommel workshop in Den Haag

bedrijfsuitje djembe trommelen

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 59,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
✓ Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele begeleiding
Muzikaal, energiek en plezier


Djembe trommel workshop

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en iedere groep gaat met een djembé leraar aan de slag.

3. Samen maken we muziek en worden we meegenomen op deze muzikale Afrikaanse reis.

4. We sluiten de dag af met een spetterend nummer.

Het plezier dat het samen trommelen geeft, is iedere keer weer direct zichtbaar. De positieve impact die de djembé workshop heeft werkt echter nog tijden lang door. Achter de trommel zijn we allemaal hetzelfde en maken we met elkaar muziek. Tijdens deze Afrikaanse workshop staat samenwerken en plezier dan ook voorop! Of het nu gaat om een groep van 10 of 100 man, volwassenen of kinderen, de djembé verbroedert gewoon! Vandaar dat dit bij uitstek een workshop is die het groeps- of teamgevoel versterkt.

De workshops worden gegeven door ervaren en sympathieke djembe leraren. Hun geduld en enthousiasme werken ontluikend en al gauw voelt iedereen zich vrij genoeg om zich helemaal te laten meeslepen door de opzwepende Afrikaanse beats. Energie gaat bruisen, mensen komen los en het plezier spat er vanaf!  Eerlijk en onbevangen plezier, muzikaal vertier op de trommel, samen, met elkaar!

Hoe verloopt de djembé workshop? Stap voor stap wordt iedereen meegenomen in deze muzikale ontdekkingsreis. De basistechnieken en de basis-tonen van de djembé worden aangeleerd en op speelse wijze verwerkt tot een waar muziekstuk . Waar aan het begin van de workshop nog veel met het hoofd gespeeld wordt, neemt het gevoel het gedurende de workshop langzaam maar steeds meer over. En dan komt er wat los… De deelnemers ontdekken hun eigen muzikaliteit (én die van de anderen!), iedereen doet helemaal mee en heeft zijn plek in het geheel. Aan het eind van de workshop zet de groep samen een spetterend nummer neer.


Kookworkshops in Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 59,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland


Check beschikbaarheid:

​​Korting: groepen > 50 personen
✓ Professionele koks
✓ Bepaal zelf de keuken: Frans, Indiaas, Thais, etc.

De kookworkshops in Den Haag

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en iedere groep gaat met een gang van het diner aan de slag.

3. Samen gaan we koken en kun je vragen stellen aan de ervaren kok(s) die rondlopen.

4. We sluiten de dag af met een heerlijk(e) lunch of diner.

Samen koken en eten verbindt en de meeste mensen hebben in ieder geval in een van deze twee activiteiten veel plezier. Tijdens een kookworkshop wordt dit nog eens extra versterkt. Net als bij onze andere activiteiten gaat iedere werknemer tijdens deze workshop ervaren dat hij/zij meer kan dan verwacht. Onder leiding van creatieve koks gaat elke kookgroep een leuk en uitdagend gerechten maken. Uiteraard gaan we na het koken samen aan tafel om te genieten van alle lekkernijen. In overleg kunnen we aan deze kookworkshop een thema hangen dat actueel is voor je bedrijf.

Om te kunnen koken hebben we een keuken nodig en daarom is deze workshop slechts op een aantal locaties te boeken. In principe is er een mogelijkheid om een mobiele keuken op te zetten, de prijs hiervoor is op aanvraag.


De Activiteiten combi-dag in Den Haag

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: 49 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland


Meer info en beschikbaarheid:

✓ Uitbreiden met: borrel, lunch of diner
​✓ Korting: groepen > 50 personen
​✓ Zeer divers programma
​✓ Geschikt voor grote groepen
✓ Keuze mogelijkheid voor medewerkers

De combi-dag met meerdere activiteiten

1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en start met de activiteit naar keuze.

3. Aan het einde van de dag komen we weer samen, presenteren we de highlights van de dag en sluiten we gezamenlijk af.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden wij de "combi dag" waarin iedereen kan kiezen welke (teambuilding) activiteit hem of haar het meeste aanpreekt. De ene persoon wilt meedoen met de Djembé workshop en de ander wil juist schitteren in een zelf gemaakte commercial. Het kan allemaal!

Wat gaan we doen? Zoals je kunt lezen op onze website: www.zapptv.nl, bieden we verschillende activiteiten aan. Uit deze activiteiten gaan we samen een programma samenstellen. Je kunt kiezen of de medewerkers vooraf op een activiteit kunnen inschrijven of gewoon op de dag zelf een keuze kunnen maken.

Het voordeel van je werknemers een keuze te geven welke activiteit hij/zij graag wilt doen, is dat iedere werknemer de kans krijgt om evenveel van het bedrijfsuitje of de teambuilding-dag te genieten. Niemand is hetzelfde en zo stel je toch iedereen tevreden. De dag wordt wordt begeleid door een van onze leuke presentatoren.

De combi-dag wordt meestal geboekt door grotere groepen. Bij het organiseren van deze dag komen verschillende elementen om de hoek kijken: het kiezen van de activiteiten, het kiezen van de locatie en het kiezen van de catering. Zo kun je wat betreft catering kiezen voor alleen koffie en thee, of ook een lunch/diner of juist alleen een borrel na afloop. Dit kunnen we allemaal voor je regelen.