Teambuilding activiteiten blog

Speelfilm workshop voor 130 mensen van ING
Afgelopen dinsdag hebben we weer een leuke speelfilm workshop georganiseerd voor ING in de Arendshoeve in Hoofddorp. Dit keer het concept "speelfilm in delen" waarbij elke groep (het waren er 10) een deel van de film maakt. Wij hadden een zogenaamd rode draad script gemaakt en de groepen hebben het zelf verder ingevuld. De film heette, Freddy, the movie. Het idee een beetje "geleend" van Ferry, the serie maar natuurlijk met een hele andere twist. De groepen hebben hun creativiteit gebruikt om er een spannende film van te maken. En dat allemaal in een aantal uur. Vervolgens hebben onze regisseurs de film gemonteerd en slechts 2 uurtjes later hadden we de Oscar Premiere. Wat een dag weer!
Fantastische TV Commercials workshop voor 210 deelnemers bij Sunrise Beach in Best
Wederom is Teamfilm te gast bij Sunrise Beach in Best voor een leuke TV commercial workshop voor maar liefst 210 personen uit 3 verschillende landen. We begonnen met een paar leuke voorbeeld filmpjes om de gasten in de juiste "movie making" mood te krijgen. Hierna gingen alle 210 gasten aan de slag in 18 filmteams! Elk team stond onder begeleiding van een Teamfilm regisseur. De klant had als thema "Accelerator" aangedragen en alle groepen hebben daar hun eigen script op verzonnen en opgenomen. Na afloop van de workshop zijn de gasten naar het hotel vertrokken om zichzelf wat op te frissen en om om te kleden voor de speciale Oscar Premiere avond die ook door ons is georganiseerd. De Oscar show was ook weer een groot succes. De ene groep stond nog harder te juichen dan de andere groep na het zien van de eigen productie. Ook waren er weer vele Oscars uitgereikt voor beste acteur, beste actrice en natuurlijk voor beste TV commercial.
Video gebruiken bij werving Horeca personeel

Wil je op een creatieve en innovatieve manier horecapersoneel werven? En niet alleen maar zwaaien met een zak met geld? En ook nog precies de mensen vinden die passen bij jouw zaak?  Dan is een wervingsfilmpje met een social media campagne wellicht iets voor jouw cafe, beachclub, hotel of restaurant.

Bij veel mensen die in de horeca werken is de werksfeer een van belangrijkste motivators waarom men het naar de zin heeft en waarom ze ook blijven. De een van de drukte van strandtent op een zonnige dag  lekker en de ander houdt ervan zich helemaal te richten op service in 5 sterren hotel. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen motivatie om prettig te werken. Met een advertentie met daarin je kernwaarden en job omschrijving krijgen potentiële nieuwe collega's nu niet echt een goed idee hoe het er nu echt toe gaat in dat bedrijf. Daarom is een wervingsvideo de ultieme oplossing om nieuwe collega's te vinden met een grote kans dat ze in het team passen. Teamfilm helpt je daarbij. Samen met jouw team gaan we alles benoemen wat belangrijk kan zijn als je bij jou komt werken. Vervolgens gaan we een creatieve manier verzinnen om dat in een verhaallijn te gieten. Oftewel, we gaan een script verzinnen. Onze regisseurs zijn zeer ervaren dus dat komt helemaal goed! Jullie gaan natuurlijk zelf de hoofdrol spelen in dit deze wervingsvideo. We brengen de zaak goed in beeld, waar het om draait bij jullie en natuurlijk brengen we ook de gezelligheid onderling goed in beeld. Wordt het juist ludiek, of wellicht wat serieuzer? Dat bepaal je helemaal zelf. Campagne! Nee geen champagne maar Campagne! Nu het filmpje klaar is gaan we een campagne op social media ontwikkelen want nu willen resultaat van onze creatieve inspanningen. Instagram, Snapchat, Youtube. Afhankelijk van het budget gaan we met een "multichannel" strategie zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep proberen te bereiken. Alle mensen die reageren ga je op een leuke manier (die aansluit bij de campagne) uitnodigen voor een gesprek. Binnen n0-time ben je weer op volle kracht en kan je het hele zomerseizoen knallen! Meer informatie? Bel met 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl
Een creatieve manier om personeel te werven? Maak een reclamespotje.

Met een creatieve manier om personeel te werven lukt het jouw organisatie wellicht wél om nieuwe leuke collega's te vinden.

Met het unieke concept van Teamfilm maak je als afdeling of bedrijf zélf een reclamespotje om nieuwe collega's te vinden. Want wat werkt nu beter dan dat je je nieuwe collega's alvast in actie ziet.

Onder begeleiding van onze ervaren regisseurs ga per team van ongeveer 10 personen aan de slag om een leuk script te verzinnen. Hoe inspireer je toekomstige collega's te solliciteren bij jouw bedrijf of afdeling? Wat maakt het werk nu zo leuk en interessant? Als je de toekomstige sollicitant op een leuke manier inzicht geeft in de DNA van het bedrijf dan is de drempel om ook daadwerkelijk te solliciteren  veel groter. Nog een voordeel is dat de match waarschijnlijk ook beter is want de kandidaat kan zelf al inschatten of het werk en de collega's bij hem of haar passen. Maar terug naar de workshop wervingspotje maken. Hebben we eenmaal een leuk script bedacht hoe we jouw bedrijf op een mooie manier presenteren dan gaan we de rollen verdelen. Want in deze commercial spelen jullie natuurlijk zelf de hoofdrol. Maar ook de rest van de filmcrew wordt door jullie zelf ingevuld. Denk aan camera, licht, geluid en natuurlijk de regie. Onze eigen regisseur gaat jullie natuurlijk op een leuke manier begeleiden. Dan is het tijd om de bedachte scenes te gaan opnemen. Stilte op de set, en actie! Nu is het natuurlijk zaak voor de acteurs om jullie bedrijf en job zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Wij adviseren altijd om echt de menselijke kant te laten zien want dat wordt erg gewaardeerd door toekomstige collega's. Als alle scenes erop staan gaat onze regisseur snel een edit maken om binnen een uur het resultaat te laten zien. Ben je met meerdere groepen? Dan gaan we ook nog een gouden Oscar uitreiken voor het beste filmpje.  De volgende dag gaan we het filmpje verder afmonteren met logo's en eventuele teksten zodat je het goed kan gebruiken op de eigen site en social media kanalen. Natuurlijk kun je dit filmpje inzetten in een online campagne. Ook deze campagne kunnen wij voor jullie verzorgen. Nu heb je je eigen wervingspotje gemaakt, laat die nieuwe collega's nu maar komen! Wil je meer informatie? Bel dan met 085-01304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl
Teambuilding activiteit voor grote groepen

Wanneer je een teambuilding activiteit zoekt voor een grote groep is het een lastig proces. Zoveel aanbieders en er zitten nu eenmaal best wat activiteiten bij die beter bij een vrijgezellenuitje horen dan echte teambuilding.

Teamfilm verzorgt al meer dan 15 jaar teambuilding activiteiten waarbij film en tv maken centraal staan. Onze 2 meest populaire concepten zijn de "Speelfilm in Delen" en natuurlijk de TV commercial maken. Bij al onze teambuilding workshop staat het samen "doen" en "maken" centraal want dat heeft de meeste teambuilding kracht, zelf ervaren dat je iets kan met een team. Dus wanneer je bij ons een teambuilding activiteit boekt dan zorgen wij dat het hele team betrokken is. Hoe we dat doen? Door iedereen een eigen job te geven in de filmcrew én door te werken professionele apparatuur en onze regisseurs natuurlijk. We hebben deze teambuilding workshops al meer dan 1000 keer gegeven in binnen-en buitenland. Voor Philips, ABNAMRO, Ministeries, Gemeenten, Rabobank, Waternet, Doosan, en nog zo'n 990 bedrijven. Ervaring genoeg dus om ook van jullie teambuilding event een geslaagd event te maken. Deze teamworkshop past ook goed in een dagprogramma. Met in de ochtend bijvoorbeeld een officieel deel en dan in de middag een leuke teambuilding workshop. Wij kunnen op elke locatie terecht, van bedrijfskantine tot een kasteel. Al onze apparatuur is mobiel dus dat is geen probleem.  Maar ben je voor het teambuilding event nog op zoek naar een leuke locatie voor deze zakelijke bijeenkomst? Dan kunnen wij je zeker een aantal leuke tips geven. Bekijk hier op deze pagina een aantal leuke voorbeelden. Wil je weten of deze teambuilding activiteit iets voor jouw bedrijf is? Bel dan met 085-1304595 of vul het formulier in, dan nemen we snel contact met je op.  
Speelfilm of TV Commercial maken workshop

Eindelijk gaan we weer lekker met zijn allen een leuk teamuitje doen op locatie. Een leuke filmworkshop is het ideale teamuitje om te boeken in 2022. En het leuke is dat we altijd een samen een leuke set zoeken om de film of tv commercial te maken. Dat kan een theater zijn of een industriele locatie en natuurlijk op het strand bij een leuke beachclub.

Als Haags bedrijf zijn we natuurlijk gespecialiseerd in het organiseren van events aan het strand. Met meer dan 14 jaar ervaring ben je bij ons altijd aan het goede adres om samen een top locatie te zoeken voor jouw event. Klik hier om contact op te nemen.

De organisatie van een leuk teamuitje begint met het zoeken naar een leuke activiteit die voor iedere deelnemers aansluit. Dat is meestal niet eenvoudig want het ene bedrijfsuitje is sportief en het andere juist weer creatief. Een filmworkshop sluit bij iedereen aan want er zijn binnen de filmcrew verschillende taken die iedereen vervult. Je hebt de taken achter de camera en natuurlijk ook voor de camera. En samen als team ben je uiteindelijk eigenaar van het eindproduct, de film.

Het leuke is dan ook dat we aan het einde van de dag samen kunnen genieten van de premiere van jullie zelf gemaakte film op groot scherm.

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Klik dan hier.  Maar bellen kan natuurlijk ook op 0851304595

Amazing Race Carnaval nu te spelen bij Teamfilm
Ben je op zoek naar een leuk teamuitje of bedrijfsuitje dat je online kan spelen met 10 tot wel 500 personen? Dan is de Amazing Race Carnaval wellicht iets voor jouw team.  Carnaval of Carnival wordt over de hele wereld gevierd en wij hebben er een spannende game van gemaakt! Uiteraard gaan we naar Rio de Janeiro, maar ook gewoon naar Oeteldonk en Keulen. Wil je weten welke bestemmingen er nog meer zitten in deze Amazing Race? Neem dan snel contact op en vraag een offerte aan.
Teamfilm in de Metaverse
Wellicht heb je er wel van gehoord, The Metaverse. Facebook dat z'n naam veranderd heeft in Meta en vol gaat inzetten op deze virtuele 3D wereld. Nu is het niet zomaar een 3D wereld, want die hadden we al 20 jaar geleden met Second Life. Deze Metaverse speelt zich af onder een blockchain technologie. Wat houdt dat in? dat je naast het visuele 3D stuk ook de mogelijkheid hebt tot allerlei transacties via smart contracts in de blockchain.  Zo heeft de eilandenstaat Barbados, die net sinds vorige week onafhankelijk is geworden aangekondigd om een virtuele ambassade te openen waar men allerlei consulaire zaken kan doen. Barbados heeft hiervoor een deal gesloten met Decentraland ($MANA) wat dit platform om de Ethereum blockchain gebouwd heeft. Maar zo zijn er nog meer als The Sandbox ($SAND) Als event tech bedrijf gaan we een pilot doen om een eigen omgeving op te zetten waar opdrachtgevers events kunnen organiseren in de Metaverse. Denk aan kleine teambuilding events maar ook aan virtuele handelsmissies, virtual offices, field labs en meer. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die de Metaverse voor jou organisatie kan bieden? Neem dan contact op met Marcel Ruijken via info@teamfilm.nl of 085-1304595.
Maak je eigen NFT workshop (nieuw!)
De digitale wereld om ons heen gaat razendsnel en in die race heb je wellicht wel gehoord van de nieuwste aanwinst in de "crypto space" en dat zijn de NFT's oftewel de Non  Fungible Tokens. Een digitale versie van van kunst of iets anders abstracts. En ook hier zijn in een paar maanden weer allerlei nieuwe innovatieve conccepten omheen bedacht. Zonder al te diep in te gaan waarom er crypto en in dit geval NFT's zijn is het wel leuk om te weten dat iedereen een eigen NFT kan " minten" en op de DEX Open Sea te zetten.  En wat is nu leuker om samen met je collega's een digitaal kunstwerk te maken en dat vervolgens om te zetten in een NFT en te delen op Opensea. Meer weten over deze hyper nieuwe online workshop? Email, app of bel ons!
Vanaf juni weer fysieke events toegestaan! We gaan ervoor!

Vanaf juni 2021 mogen we na 16 maanden pandemie weer eindelijk het oude normaal oppakken. En dat geldt natuurlijk ook voor leuke live teamuitjes en bedrijfsuitjes!

We zijn een beetje vergeten hoe leuk het is om elkaar te ontmoeten en samen een leuke dag te beleven met een fysieke activiteit en na afloop lekker BBQ-en en een heerlijk drankje drinken en wellicht nog een dansje wagen. Bij Teamfilm staan we voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Boek een van de leuke filmworkshops op het strand in Kijkduin of elders in het land. Als Haags bedrijf zijn we natuurlijk wel een beetjes specialist in het verzorgen van een top teamuitje op het strand. We hebben hiervoor diverse samenwerkingen met beachclubs van Scheveningen tot Kijkduin. Zijn er toch mensen in het team die niet fysiek erbij kunnen of willen zijn? Dan bieden we ook een "hybride" variant. Deelnemers kunnen vanuit huis ook activiteiten doen en dan tijdens de borrel live via groot scherm met de borrel caroussel aanhaken.
Review Amazing Race van UC Group
Afgelopen donderdag hebben wij een super leuke online inspiratiemeeting gehad! Dit keer hadden we een hele interessante sessie om de binding te versterken binnen onze UC netwerk. We hebben een erg toffe wereldreis mogen ervaren met dank aan Teamfilm! 😁 lees het bericht op Linkedin.
Teamfilm webinar studio en online event tools service

Teamfilm webinar studio en online event tools service is er voor alle bedrijven en instellingen die begeleiding zoeken bij het verbeteren van hun online events.

Er zijn vele tools beschikbaar om een goed webinar te organiseren en dan komt daar vaak ook nog event registratie bij en dan natuurlijk de fysieke studio. Een behoorlijke workflow die niet te onderschatten is. Teamfilm biedt hulp. Complete mobiele studio met 5G uitzendrouters (dus onafhankelijk van beveiligde internet aansluitingen) Programma productie van A tot Z. Platform ondersteuning en ontzorgen. Online event marketing. Onze roots liggen in de TV commercial productie en daarom kijken wij graag naar de vorm van de boodschap. Hoe zorgen we dat uw webinar ook het doel bereikt. Draagvlak, informeren, verbinden zijn een paar voorbeelden van communicatiedoelen die je kan hebben met een uitzending. Om dat te bereiken kijken we graag mee naar de vorm zoals is een live of opgenomen sessie, een webinar of webcast, tafel setting van de gasten, presentator (en), leaders en bumpers, inbellers, Q&A, chatmoderator en nog veel meer variabelen die een webinar succesvol kunnen maken, of juist niet. Maar ook op het gebied van online eventtools is er zoveel keuze dat het lastig is het juiste pakket te kiezen. Ben je op zoek naar een online event tool gericht op matchmaking? Dan is B2Match wellicht een goede keuze. Wil je veel zelf doen en je eigen backend beheren? Dan is Momice een goede keuze. Of wil je juist alles graag uitbesteden? Dan kun je voor Invitado kiezen. Maar er zijn er nog veel en veel meer. Op basis van uw behoefte kunnen we voor u de meest geschikte tool selecteren en natuurlijk inrichten voor uw event en proces. Wil je graag meer info over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend met 0851304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl Bel voor meer info 0851304595 Of vraag vrijblijvend informatie aan:
Teambuilding online

Online Teambuilding Activiteiten.

De lente van 2021 is in aantocht maar nog steeds zit bijna iedereen binnen te werken. Iedereen is er aan toe om even iets leuks te doen met collega's. Maar een fysieke teambuilding of bedrijfsuitje, dat zit er niet in. Maar gelukkig is er ook online teambuilding! Samen met collega's een leuke online activiteit doen kan erg fijn zijn. Even de gedachten op iets anders? Wat voor online en virtuele teambuilding bieden wij dan? Denk aan de Amazing Race, met collega's struin je door Bangkok, Hongkong, San Francisco, Amsterdam en Parijs. In elke stad los je samen met collega's alles vraagstukken op om door te kunnen naar de volgende stad. Als enige aanbieder hebben wij in de Amazing Race ook een aantal "live experiences" en dan bedoelen we ook echt live! Denk aan onze HAKA danser uit Auckland, of de Thai Cook uit Bangkok. Ineens sta je "online" oog in oog met hen via een live verbinding. Wil je meer weten over de online teambuilding activiteiten die we aanbieden? Kijk dan op deze pagina.
8 online teambuilding activiteiten om te ondernemen met collega’s

Online Teambuildings uitjes en activiteiten.  Ondanks corona toch samen iets leuks doen.

Bel: 085-1304595 

Google review rating 4.8/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor groepen van 10 tot 2000 personen.

Al vele malen geboekt door o.a. ASML, Heineken, Min van Justitie en Veiligheid, Booking.com, Philips, ABNAMRO, Capgemini en vele anderen.

 ​Amazing Race  - Carnival

De meeste mensen kennen carnaval van het 3 daagse feest in de zuidelijke provincies. Maar carnaval is eigenlijk een feest wat over de hele wereld gevierd wordt. Met de katholieke roots van dit feest heeft het overal ter wereld en andere vorm aangenomen. Mysterieus en avontuurlijk zijn zeer toepasselijke termen voor Carnaval en daarmee uitermate geschikt voor een spannende online Amazing Race teamuitje. Als teambuilding of gewoon als digitaal bedrijfsuitje, deze Amazing Race zal altijd een succes zijn!

Waar brengt de Amazing Race Carnival je naar toe? We beginnen op Schiphol Airport en vandaar zal de eerste Mexico zijn. Later gaan we nog naar o.a. Trinidad en Tobago, Spanje, Italie en natuurlijk naar Rio de Janeiro.

Wil je meer informatie? Of gewoon weten of jouw datum nog beschikbaar is? Klik dan op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.

Speeltijd: 90 minuten

Kosten: 27,50 p/p

The Amazing Race  - Year of the Tiger

Deze Amazing Race "Year of the Tiger" is leuke online activiteit die speciaal gemaakt is voor het Chinese Nieuw Jaar 2022, het jaar van de tijger. 

Ook deze speciale thema Amazing Race zit weer boordevol spanning en actie die je online met je collega's kan beleven via Zoom of MS Teams. Zoek je een leuke teamactiviteit of teambuilding die je online kan doen? Dan is dit zeker iets voor jouw bedrijf.

Ga op zoek naar de verdwenen draak in Singapore en dan snel verder naar Macau waar je een geheim tournooi in de The Venetian kan bijwonen. Verder wachten er opdrachten bij de tombe van de "Yellow Emperor" en kaligrafie in Qufu, China. En natuurlijk ontbreekt ook de Chinese Muur niet in deze leuke online activiteit.

En ook in deze Amazing Race hebben we weer een aantal leuke "live experiences"  zoals de Noodle Toss maken.

Wil je meer informatie? Of gewoon weten of jouw datum nog beschikbaar is? Klik dan op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.

Speeltijd: 90 minuten

Kosten: 27,50 p/p

Virtual Amazing Race Original

Het leukste digitale teamuitje voor elk bedrijf.

Breng je team online voor een spannende reis rond de wereld. Een leuke teambuilding activiteit om niet snel te vergeten!Neem deel aan onze Virtual Amazing Race vanuit het gemak van je eigen persoonlijke werkruimte, waar ook ter wereld! Verken, leer, creëer en word samen uitgedaagd terwijl je (virtueel) reist naar enkele van de meest interessante en exotische locaties over de hele wereld met behulp van de kracht van online communicatie. De leukste online teamactiviteit van dit moment.

Nieuw! Nu de volgende varianten beschikbaar: Zuid-Oost Azie, Europa,  The Americas en World.

Op een rijtje:

Voor groepen van 10 tot 2000 personen. 

Begeleiding door leuke en ervaren hosts.

2x Live experiences met lokale experts zoals Thai Cooking vanuit Bangkok, of bijvoorbeeld de Haka Dans vanuit Nieuw Zeeland.

Gemakkelijk te spelen in browser met Zoom of MS Teams

In het Nederlands en Engels te boeken.

Enter your text here...

Online Treasure Hunt. 

Met collega's op zoek naar de sleutel van de schat.

Themas: Marco Polo / Indiana Jones / De Gouden Medaillon

Race met je team de wereld rond in een virtueel avontuur!Door als team samen te werken, moet je de mysteries ontgrendelen die op verschillende locaties zijn verborgen en de aanwijzingen volgen naar de laatste rustplaats van de verborgen schat

Virtual Escape Room 

Het digitale bedrijfsuitje voor elk team.

Themas: Ontsnap de Piramide en Sherlock Holmes.

Ontdek deze leuke online teamactiviteit en tel je verstand op de proef met deze ontsnappingsuitdaging voor teams en collega's.Teams moeten in deze online activiteit tegen de klok racen om raadsels en uitdagingen te vinden en op te lossen in een reeks afgesloten virtuele kamers om als eerste te ontsnappen. 

Met behulp van onze eenvoudige webapp en Zoom of MSTeams worden teams geconfronteerd met het ontrafelen van een reeks puzzels zoals logica, codes, taal, muziek, cryptogrammen en meer! Deze uitdagingen zullen het vermogen van de deelnemers om samen te werken en te communiceren als een team op de proef stellen. Een leuk virtueel teamuitje!

Improvisatie Online. Een online teamactiviteit om te lachen!

In deze online teambuilding activiteit bouw je teamvertrouwen op door middel van hilarische acteer- en dramaspellen.De belangrijkste kenmerken van geweldige improvisatie zijn het vermogen om on the fly samen te werken en creatief te zijn. Met behulp van onze vooraf ontworpen scenario's en prompts, zal je team plezier hebben door snel samen te werken, terwijl ze tegelijkertijd ook hun luistervaardigheid en op afstand kunnen werking verbeteren.

Online Murder Mystery

Een klassiek online teamuitje.Zie hoe een moord mysterie zich voor je ogen ontrafelt. Teams nemen deel aan een reeks scènes met rollen en personages en zijn getuige van de uiterst belangrijke misdaad zelf. Tijdens de activiteit moeten teams met behulp van hun beste speurvaardigheden bewijs verzamelen, aanwijzingen oplossen en de moordenaar vinden. Sluit je aan bij onze levendige gastheren die je er doorheen zullen leiden en je superspeurvaardigheden ontgrendelen.

 

Online activiteiten 30 - 60 minuten 24,50 p/p

Voor groepen van 10 tot 500 personen.

Online Minute To Win ItTeams strijden met elkaar in een reeks korte en actieve spellen in meerdere rondes die slechts één minuut duren. Elk spel is een beetje belachelijk van opzet, maakt gebruik van eenvoudige alledaagse materialen en kan door iedereen worden gespeeld, ongeacht vaardigheid. Het team aan het eind met de meeste winnende rondes neemt de prijs mee naar huis!

Lockdown Spelshow!

Themas: Who Wants to be a Millionaire? / Rad van Fortuin / Lingo

Blink uit in je eigen teamspelshow vanuit je thuiskantoor.Ooit een deelnemer willen zijn aan een tv-spelshow? Hier is je kans! Jij en je team worden vervoerd naar de set van een van je favoriete spelshows - houd je hoofd erbij en je vingers op de zoemer - alleen het snelste, slimste team krijgt de hoofdprijs!

Overleven in de virtuele WoestijnTeams moeten de top 5 items selecteren die ze willen meenemen in een overlevings scenario. Vervolgens moeten ze hun antwoorden vergelijken met een overlevings expert en het team met de lijst die het meest overeenkomt wint.

 

Teamfilm biedt een "premium" teambuilding product met deze workshops. Top mensen, top apparatuur, top resultaat.

Dit doen we al ruim 14 jaar voor vele honderden bedrijven en organisaties in Nederland, België, Duitsland en Singapore.

Vraag vrijblijvend informatie over beschikbare data en groepskortingen.

Online teambuilding met collega's.

Nu zijn we al 8 maanden in de ban van corona en nu is het tijd om toch weer even samen met collega's iets te ondernemen wat niet over werk gaat. Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit is iets wat je samen doet maar écht fysiek samen is op dit moment lastig. Daar hebben we wat op gevonden!

[Best_Wordpress_Gallery id="2" gal_title="All images"]LANGERE ACTIVITEITEN (90 - 120 minuten 27,50 p/p)

 

Online Treasure Hunt

Themas: Marco Polo / Indiana Jones / De Gouden Medaillon

Race met je team de wereld rond in een virtueel avontuur!Door als team samen te werken, moet je de mysteries ontgrendelen die op verschillende locaties zijn verborgen en de aanwijzingen volgen naar de laatste rustplaats van de verborgen schat.

 

Virtual Escape Room

Themas: Ontsnap de Piramide

Stel je verstand op de proef met deze ontsnappingsuitdaging voor teams.Teams moeten tegen de klok racen om raadsels en uitdagingen te vinden en op te lossen in een reeks afgesloten virtuele kamers om als eerste te ontsnappen.

 

Online Amazing Race

Breng je team online voor een spannende reis rond de wereld.Neem deel aan onze Virtual Amazing Race vanuit het gemak van je eigen persoonlijke werkruimte, waar ook ter wereld! Verken, leer, creëer en word samen uitgedaagd terwijl je (virtueel) reist naar enkele van de meest interessante en exotische locaties over de hele wereld met behulp van de kracht van online communicatie.

 

Improvisatie Online

Bouw teamvertrouwen op door middel van hilarische acteer- en dramaspellen.De belangrijkste kenmerken van geweldige improvisatie zijn het vermogen om on the fly samen te werken en creatief te zijn. Met behulp van onze vooraf ontworpen scenario's en prompts, zal je team plezier hebben door snel samen te werken, terwijl ze tegelijkertijd ook hun luistervaardigheid en op afstand kunnen werking verbeteren.

 

Online Murder Mystery

Een klassieker online.Zie hoe een moord mysterie zich voor je ogen ontrafelt. Teams nemen deel aan een reeks scènes met rollen en personages en zijn getuige van de uiterst belangrijke misdaad zelf. Tijdens de activiteit moeten teams met behulp van hun beste speurvaardigheden bewijs verzamelen, aanwijzingen oplossen en de moordenaar vinden. Sluit je aan bij onze levendige gastheren die je er doorheen zullen leiden en je superspeurvaardigheden ontgrendelen.

 

 

KORTERE SPELLEN (30 - 60 minuten 24,50 p/p)

 

Online Minute To Win ItTeams strijden met elkaar in een reeks korte en actieve spellen in meerdere rondes die slechts één minuut duren. Elk spel is een beetje belachelijk van opzet, maakt gebruik van eenvoudige alledaagse materialen en kan door iedereen worden gespeeld, ongeacht vaardigheid. Het team aan het eind met de meeste winnende rondes neemt de prijs mee naar huis!

Lockdown Spelshow!

Themas: Who Wants to be a Millionaire? / Rad van Fortuin / Lingo

Blink uit in je eigen teamspelshow vanuit je thuiskantoor.Ooit een deelnemer willen zijn aan een tv-spelshow? Hier is je kans! Jij en je team worden vervoerd naar de set van een van je favoriete spelshows - houd je hoofd erbij en je vingers op de zoemer - alleen het snelste, slimste team krijgt de hoofdprijs!

 

De virtuele GeboortekaartElke persoon laat het huis of de straat zien waarin ze zijn opgegroeid en deelt met de groep hun ervaringen en wat ze het leukst vonden aan de plek.

 

Overleven in de virtuele WoestijnTeams moeten de top 5 items selecteren die ze willen meenemen in een overlevings scenario. Vervolgens moeten ze hun antwoorden vergelijken met een overlevings expert en het team met de lijst die het meest overeenkomt wint.

 

 

Hoe gaat deze online teambuilding in de praktijk?

Wij bereiden het hele event voor wat begint met het sturen van de uitnodigingen voor ons Zoom kanaal. Vervolgens zorgen we dat iedereen op tijd online is. Dan kan de show beginnen en zal de quizmaster een korte uitleg geven en gaan we direct van start met challenge 1.

Nu de coronaregels weer wat versoepeld zijn kunnen we ook werken met mini teams waarbij teams van 2-5 personen bij elkaar zijn en zo strijden tegen andere teams van die grootte.

Tussendoor is er tijd om als teams even met elkaar te kletsen en onder het genot van een digitaal drankje.

Wanneer alle challenges gespeeld zijn is er natuurlijk een winnaar die de gouden Team Award wint. Dit is een fysieke prijs die opgestuurd wordt.

Het is natuurijk niet zo leuk als een echt fysiek teamuitje maar in het kader van "as good as it gets" is dit een echte aanrader. Onze ervaring is dat collega's het enorm waarderen om even weer wat leuks met elkaar te doen in de vorm van een digitaal bedrijfsuitje.

Op maar programma.

Aangezien elk bedrijf weer anders is en anders om (moet) gaan met de coronaregels bieden we een flexibel programma om een leuk bedrijfsuitje te organiseren.  In kleinere groepen op aparte locaties, helemaal digitaal of toch allemaal samen met 1,5 afstand. Het is allemaal mogelijk en graag helpen we je bij het opzetten van een leuk programma.

Hoe?

De snelste weg is ons te bellen op 0851304595 zodat we direct kennis maken en wij jouw wensen kunnen vertalen in mooi programma. Je kan uiteraard ook een email sturen naar info@teamfilm.nl waarin je je wens kenbaar maakt.

design en mode mondkapjes kopen

De events van Teamfilm zijn stilgevallen en daarom zijn we direct in maart begonnen met een mondkapjes productielijn. Bekijk de modellen mondkapjes die we maken hier.

Niet zomaar mondkapjes maar écht veilig en geteste mondkapjes. Het doel was om een FFP2 certificering te krijgen maar helaas bleek dat kostentechnisch niet haalbaar. Onze mondkapjes zijn er  niet minder om en we hebben ze daarom zelf laten testen met een deeltjesmeter die tot wel 0,1 micron gaat. Dat is zeg maar.... heel erg klein.

Mondkapjes bestellen.

Vanaf 1 juni is een mondkapje of mondmasker verplicht in het OV dus iedereen die reist wil mondkapjes bestellen. Maar behalve dat we mondkapjes kopen omdat het verplicht is is het ook wel fijn om een echt veilig mondkapje te hebben als je in een volle coupé zit. Je wil liever niet met een medisch lelijk mondkapje in een trein of tram zitten maar liever een modieus fashionable mondkapje! Je hebt natuurlijk de Kruitvat mondkapjes maar daar wil je liever niet mee gezien worden. De oplossing is Mondkapje Fashion. Hier koop je een leuk mondkapje wat ook nog eens FFP2 veilig is! Lees het testrapport over deze mondkapjes hier. Roze mondkapjes, camouflage en nog veel meer. Lees hieronder welke modellen mondkapjes er allemaal te koop zijn. Welke modellen mondkapjes kan je kopen bij MondkapjeFashion.nl? Mondkapje Camouflage Mondkapje Roze Mondkapje Panter Print Mondkapje Delfts Blauw Mondkapje Design Veren Mondkapje Demin Brothery Mondkapje Blue Casual Ook G-Star en allerlei andere merken brengen nu mondkapjes uit maar let goed op of er ook een deugdelijke filterlaag in zit. Een stuk keukenrol helpt natuurlijk niet. Het moet minimaal F7 ePM2.5 zijn maar nog beter is F8 ePM1.    
Bedrijfsuitjes met 1,5 meter afstand
Nu we nog volledig in de afzondering zitten door het coronavirus en alle groeps activiteiten niet mogelijk zijn willen we bij Teamfilm toch al creatief nadenken hoe we straks een leuk teamuitje of bedrijfsuitje kunnen aanbieden dat zo min mogelijk contactmomenten creeert en liefst waarbij er afstand gehouden kan worden. Hoe leuk is het straks samen te vieren dat we door deze crisis zijn gekomen met een leuke videoclip of film. We hebben een concept bedacht dat we deze workshop kunnen uit uitvoeren zonder dat er contact is. Zelfs met anderhalve meter afstand kunnen we zo een veilig bedrijfsuitje organiseren. Welke andere workshops komen in aanmerking waarbij zo min mogelijk contact is? Film workshop waarbij we een promotie feelgood film maken. Om medewerkers te bedanken en om weer een frisse start te maken. Leuke en belangrijke teambuilding. Chainreaction workshop. Met het Coronavirus hebben we een zeer vervelende kettingreactie van besmettingen gezien. Nu is het tijd om een positieve chainreaction te laten zien. Wil je meer informatie over dit voor jouw team of bedrijf kan werken? Bel dan met Marcel op 085-1304595
Scholen film project
Wil je met de bovenbouw Havo of VWO een echt leuk creatief project uitvoeren? Maak dan een film! De leerlingen worden begeleid door ervaren regisseurs uit de filmwereld en de opnames gebeuren uiteraard met professionele apparatuur. Het concept dat we voor scholieren vaak uitvoeren is de speelfilm in delen project. Dit kun je in dag uitvoeren. Het eerste deel bestaat uit het script bedenken en uitwerken en het verkennen van de taken binnen de film crew. De leerlingen mogen immers alles zelf doen zoals camera, licht , geluid, regie en natuurlijk acteren. Wil je meer informatie over deze leuke workshop voor scholieren? Bel dan met 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl
Chainreaction Team Event

Wanneer je op zoek bent naar een echte leuke activiteit die je tijdens een bedrijfsevent met iedereen kan doen? De Chainreaction workshop staat voor samenwerken, circulair, talenten versterken en heel veel plezier. Want een teamuitje moet gewoon leuk zijn volgens ons 🙂

Wat houdt de Chainreaction workshop in? Een kettingreactie domino van zeer uiteenlopende materialen. Skippyballen, Steigers, touwladders, brandweerslangen, grote dominostenen, waterzakken en noem maar op! We willen dat onze deelnemers na afloop super trots zijn op wat ze gemaakt hebben en daarom gaan we voor groot!  Met een aantal stellages van steigermateriaal geven we de deelnemers een speelveld waar ze creatief op los kunnen gaan. Hoe gaan we te werk? De totale groep verdelen we in kleinere teams van ongeveer 10 personen. Net als in onze filmworkshops zijn er ook in deze chainreaction workshop taken binnen het team.  We hebben de uitvoerder, dat is de regisseur van de groep. Dan hebben we de techneuten en de uitvinders en een of twee communicators die zorgen dat alle ideetjes op elkaar aansluiten. Kortom, echt teamwork. Wat kunnen we verwachten van de begeleiding? Al meer dan 15 jaar verzorgen wij creatieve events in Nederland en Belgie en verstaan we als geen ander ons vak om een teambeleving te creeren. Tijdens deze chainreaction workshop worden de teams bijgestaan door onze staff met tips en technische ondersteuning en natuurlijk een scheutje entertainment. De Chainreaction is klaar, en dan? Dan is het tijd voor de Grand Spectacle! Het domino effect kan gaan beginnen en de eer is dan ook aan de eerste groep.  Als het goed is gaat de Chain reaction in 1 keer goed. En wanneer de allerlaatste schakel in de chain reaction is gevallen krijgen we nog een mooie knal als einde met confetti of vuurwerk (afhankelijk van locatie) Voor wie is de Chainreaction? De chainreaction workshop is het voor bedrijven die geloven in synergie, samenwerken en plezier maken. Want dat is feitelijk deze workshop. Dus deze workshop is voor iedere organisatie geschikt. Er zijn geen fysieke beperkingen om mee te kunnen doen. En wil je graag vastleggen hoe de deelnemers het aanpakken tijdens deze leuke workshop dan kunnen we uiteraard een mooie "making of" film maken.   Neem contact op met 085-1304595 voor meer informatie.
Movie workshop: Cyber Attack Simulatie

Ransomware wordt een steeds grotere nachtmerrie voor veel bedrijven. Je kan je er tegen verzekeren maar dan nog ben je weken en soms zelfs maanden uit de running. Die schade is vervolgens bijna niet in geld uit te drukken.

Een van de beste preventie maatregelen is dat iedereen in de organisatie een bepaald kennisniveau bezit hoe om te gaan met verdachte emails en hoe verdachte emails en andere berichten vroegtijdig te spotten.

Kennisoverdracht is een uitdaging. Een cursus cybersecurity spreekt nou niet echt tot de verbeelding van veel mensen. Daarom is heeft Teamfilm een unieke workshop ontwikkeld, de Cyber Attack Simulatie.

Wat is de Cyber Attack Simulatie workshop?

Een workshop waarbij door de deelnemers het scenario wordt uitgewerkt van een cyber attack op uw organisatie. In samenwerking met enkele cyber security experts van Avast hebben we de "anatomy" van een cyber attack vertaald in een script. Dit script gaan de deelnemers zelf verder invullen op basis van uw organisatie. Vervolgens gaan de deelnemers dit script zelf verfilmen onder begeleiding van onze regisseurs.

Wat levert deze workshop op?

Een duidelijk inzicht in de werkwijze van hackers en vormen van cyber criminaliteit zoals phishing, spear phishing, CEO fraude, data diefstal en meer.Een duidelijk inzicht in wat het protocol bij een cyber attack zou moeten zijn.Een leuke en leerzame teambuilding activiteit.Een voorlichtings film die door het team zelf gemaakt is en gebruikt kan voor interne opleiding. Herkenbaar en krachtig.

Bekijk hieronder de film van Cisco "Anatomy of a hacker"