Teambuilding activiteiten blog

Teambuilding activiteiten blog

Grappige whatsapp filmpjes maken
Gelukkig komt er af een toe zo'n grappig filmpje binnen waardoor je echt helemaal in een deuk ligt. Nu kan je dit soort filmpjes zelf maken als bedrijfsuitje bij Teamfilm.nl We hebben een aantal leuke voorbeelden achter elkaar gezet voor jullie ter inspiratie.
Hunted Game Amsterdam voor Logex
Afgelopen woensdag was het weer een spanennde middag Hunted Game in Amsterdam centrum met een groep leuke mensen van het bedrijf Logex. De voortvluchtigen zijn weer ontsnapt in de buurt van het Waterlooplein en het duurde niet lang of de opsporingsdienst zat ze alweer op de hielen. Wat volgde was ondanks de hitte een een zinderend spel wat eindigde in een mooie ontknoping. Het winnende team nam natuurlijk de Hunted Award met zich mee naar huis. Wil jij ook zo'n spannende game boeken voor jouw bedrijfsuitje of teambuilding activiteit dan kan je direct reserveren via 0851304595 of via dit formulier. Bekijk hier de review van Logex over de Hunted Game Amsterdam.    
Hunted Game voor Siemens met 130 personen
Afgelopen vrijdag was het dan zover voor de 130 personen van Siemens om de spannende Hunted Game in Den Bosch te spelen. In 20 teams van 7 verspreiden ze zich door de stad om zoveel mogelijk punten te verzamelen met de zeer uiteenlopende opdrachten die we in het spel verwerkt hebben. Videoopdrachten, hersenkrakers, fysieke teamopdrachten en nog veel meer. En natuurlijk met de hoofdopdracht voor de voortvluchtigen om uit handen te blijven van de opsporingsdienst. Wil jij met collega's ook het spannende spel Hunted Game spelen in Den Bosch of een andere stad. Bel dan met 085-1304595 of vul hier het formulier in. Bekijk hier de review van Siemens. En hier de overige reviews van onze teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes.
Chain reaction teambuilding
Chain reaction is het ultieme teambuilding event voor bedrijven, organisaties en scholen. We kunnen het ook overal draaien deze leuke activiteit. Wat gebeurt er tijdens "Chain Reaction"? (klik het bericht open voor de video) Groepen tot 200 personen zijn welkom. We verdelen deze groep in kleinere teams van 10. Elk team gaat met een paar tafels en een grote krat met knikkers,k'nex, lego, touw, buis, treintjes, auto's en noem maar op aan de slag om een kettingreactie te bouwen. Nu komt de teambuilding aan bod want hoe ga je te werk? Gewoon beginnen of wordt er een plan gemaakt? En wie gaat er eigenlijk wat doen? Het hele teambuilding proces ontvouwt zich in razend tempo en elke groep vindt een eigen manier om tot een chain reaction te komen. Meer informatie? Bel naar 085-1304595 of stuur een email met jouw groepsgrootte en voorkeursdatum naar info@teamfilm.nl   Bekijk onderstaande vide0 van ons kantoor in Singapore.
Making of video
Gisteren weer een leuke making of video gemaakt tijdens een workshop tv commercial maken in Brussel. Wil je ook zo'n leuke workshop boeken tijdens je bedrijfsuitje of teamdag? Neem dan hier contact op. Bekijk de video hier. (https://www.youtube.com/watch?v=3HcfVAKCwRY)
Het beste van Brabant
Het beste van Brabant van klikbeet. Wat een grappig filmpje weer van deze makers. Natuurlijk met een ondertoon van Brabant als hofleverancier voor de wereld van Extacy (xtc) Dit is ook typisch zo'n flmpje wat we ook tijdens onze workshop TV comedy maken. Een superleuke workshop die je als bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit kan doen. Wil je zo'n leuke workshop boeken? Klik dan hier. Of bel met 085-1304595.
Storyboarding met kudos
De meeste mensen weten dat de basis van elke film of commercial of tv serie een goed script is. Veel minder mensen weten dat op basis van het script een "storyboard" gemaakt wordt. Wat is een storyboard? Een storyboard is een visuele uitbeelding hoe de scene's eruit zien zodat de acteurs en regisseurs weten waarover ze praten en hoe ze in beeld moeten brengen. Waarom een storyboard? Voor een goede uitkomst van de film is het van vitaal belang dat iederen dezelfde verbeelding heeft. De film is er natuurlijk nog niet en tekst, camerapositie, belichting, houding, sfeer, alles komt samen tijdens de opnames. Wel zo fijn om van tevoren op één lijn te zitten. Met een storyboard schep je dus eenheid en duidelijkheid. Een workshop Storyboard tekenen met Kudos (draadtekeningen) Dat is de nieuwe workshop van Teamfilm! Leuk als vergaderbreak activiteit of voor tijdens de heidag. Maar nog leuker is het natuurlijk om dit te combineren met een filmworkshop. Eerst samen storyboarden en daarna de echte film samen opnemen. Wat een dag wordt dat!!
Bedrijfsuitje grote groep
Met 150 tot 200 events per jaar heeft teamfilm een ruime ervaring om ook uw bedrijfsuitje voor een grote groep tot een succes te maken. Er is namelijk een degelijk verschil als je een event 75 of meer personen organiseert dan wanneer het een kleinere groep betreft. Een bedrijfsuitje of teambuilding dag voor 100 of 200 personen organiseer je gemakkelijk samen met Teamfilm. Heb je nog meer deelnemers dan 200 dan werken we wij samen met een aantal ervaren freelance event managers die dedicated jouw bedrijfstuitje tot een succes maken. Dus een bedrijfsuitje voor een grote groep? Geen probleem! Waar moet je aan denken als je een bedrijfsuitje of teambuilding dag organiseert voor een grote groep? De locatie moet groter, er moet zaalversterking zijn en ook op andere vlakken moet het allemaal opgeschaald worden. Denk dan aan het volgende: De uitnodiging netjes en ruim van te voren versturen Is de dag verplicht of vrijblijvend (verplicht is beter) Vervoer regelen en plannen Locatiebezoek Afstemmen catering en planning Boeken en plannen activiteiten Doelstelling van het event afstemmen Evaluatie. Teamfilm helpt je graag bij organiseren van het bedrijfsuitje voor een grote groep. Bel met Marcel Ruijken op 085-1304595 voor meer informatie.
Bedrijfsuitje film maken
Het begon allemaal in 2005 toen KPN ons (ZAPPtv) vroeg of we als teambuilding training een bepaalde afdeling een commercial over zichzelf konden laten maken. JA! Was ons antwoord. De bewuste dag rukte we uit met al onze camera's, geluidsapparatuur, licht en natuurlijk enkele collega regisseurs en cameramannen naar het allereeste bedrijfsuitje film maken. Wat volgde was een fantastische dag. Het resultaat overtrof alle verwachtingen want de medewerkers van die afdeling waren zo enorm creatief in het bedenken van een script en daarnaast ook nog een fanatiek met de opnames dat eindresutlaat eigenlijk het minst belangrijke was. Het werkelijke eindresultaat was dat ze met een groep van 80 in 8 film groepen 8 commercials hebben opgenomen die allemaal stuk voor stuk vol zaten met creativiteit en passie. Samenwerking 2.0 of misschien wel 3.0. Maar daar bleef het die dag niet bij want een van de managers van KPN had een gouden mini oscar meegenomen en zei voor de grap  dat de groep met het beste filmpje die mee naar huis mocht nemen. "Daar gaan we in zaal over stemmen" Zo snel als we konden hebben we ter plaatse alle 8 de commercials gemonteerd en na ongeveeer een uur hebben we ze allemaal vertoond op groot beeldscherm. Ik, Marcel Ruijken ben de oprichter wat toen TVworkshop.nl heette en nu Teamfilm.nl is. En het grappige is dat het gebouw waar we de opnames deden die dag ook mijn oude kantoor was van toen ik zelf nog bij KPN werkte een aantal jaar daarvoor. Die dag heeft alles veranderd want sindsdien hebben zo'n 150 workshops zoals deze hierboven beschreven gegeven. Elke keer met enorm veel plezier! Zo is het bedrijfsuitje film maken ontstaan en hopelijk blijven we dit nog heel lang doen. Ook zo'n workshop voor jouw bedrijf organiseren? Bel mij op 085-1304595  
Last minute bedrijfsuitje boeken
Bij TEAMFILM kunt u ook altijd terecht als u last minute een bedrijfsuitje of teamuitje wilt boeken. Soms komt een idee voor een bedrijfsuitje lastminute en dan is wel zo fijn om direct met een betrouwbare partner dit te organiseren. Of je nu een groep hebt van 10 of 300 personen, voor last minute teamuitjes bent u hier aan het goede adres. Welke teamuitjes kun je last minute boeken bij ons? TV Commercials maken Speelfilm maken Movie trailers maken De Hunted Game (city game) De Great Escape (city game)
Vlog workshop
Vloggen als teamuitje of bedrijfsuitje staat garant voor een middag lol maar betekent ook zeker samen creeren en leren. Hoe leuk is het om even complete artistieke vrijheid te hebben en op een vlotte manier een bepaald onderwerp in beeld te brengen met een groepje collega's. Onze vlog workshops kun je al boeken vanaf 6 personen tot groepen van 250 personen. We starten deze vlog workshop met een leuke kick-off waarin we de succesfactoren van het vloggen uitleggen. Onze teamleiders zorgen tijdens het vloggen dat je altijd wat kan vragen en we geven je natuurlijk ook tips. Waar geven we deze workshop? Het kan eigenlijk overal hoewel we zelf een leuk stadscentrum het meest geschikt vinden voor deze vlog workshop. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de contactpagina waar je vrijblijvend informatie kan aanvragen.
Heidag activiteit
Het is weer zover, er moet een heidag georganiseerd worden. In tegenstelling van wat het woord heidag impliceert vind dit zelden plaats op "de hei" Hoewel een echte heidag op de hei ook niet verkeerd is (met mooi weer tenminste) Teamfilm weet hoe je een heidag geslaagd maakt! Tijdens de heidag eens even los van alle dagelijkse beslommeringen, e-mail en telefoon de strategie bepalen en plannen uitwerken. Omdat de boog niet de hele tijd gespannen kan staan is er ook altijd tijd voor een leuke heidag activiteit. Wij hebben een aantal van die activiteiten speciaal voor de heidag ontwikkeld. Denk aan de Outdoor Hei Escape. In kleine teams van 6 personen ga je de stad in om via de allerlei opdrachten en raadsels de geheime uitgang van de stad te vinden. Samenwerking is essentieel en je zal snel merken dat je samen snel oplossingen kan vinden voor de obstakels die wij voor je neergelegd hebben. Maar wil je een creatieve activiteit doen dan adviseren je om samen met je collega's een echte TV commercial te maken. In kleine teams ga je zelf filmen, regisseren en natuurlijk acteren om zo een professionele TV commercial te maken waar iedereen trots op is. Maar we hebben nog veel meer activeiten voor een geslaagde heidag, kijk maar eens rustig rond op de site. Wil je vrijblijvend advies? Bel dan met 0851304595. Lets go!
TV Commercial maken als bedrijfsuitje
Als eerste in Nederland introduceerde we deze workshop TV reclame maken ruim 13 jaar geleden en nu nog steeds een zeer leuke en succesvolle workshop voor elk bedrijf of organisatie. Alle ingredienten voor een leuk teamuitje zitten erin. Creatie, samen lachen, samen inspannen, verrassing en verbazing. Deze teambuildingactiviteit TV commercial maken kunnen we overal in Nederland uitvoeren. We hebben enkele leuke locaties in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en meerdere leuke plekken in Den Haag. Wil je nog een paar leuke "making of" video's zien van deze workshop? Mail ons dan op info@teamfilm.nl
De Hunted Game
Wil je zelf met jouw collega's ervaren hoe het is om voortvluchtig te zijn? Of juist ontdekken of jij een rechercheur bent? Met deze nieuwe game de "Hunted Game" kun je in meerdere steden in Nederland en België dit zelf ervaren! De totale groep word verdeeld in kleinere teams die bij "opsporingsdienst" of tot de "voortvluchtigen" behoren. De voortvluchtigen krijgen 10 minuten voorsprong en dan begint. Opdrachten oplossen, beelden bekijken en natuurlijk direct de achtervolging inzetten. Dit worden de spannendste 90 minuten van 2019, dat beloven we je. O ja, hadden we al verteld over onze "undercover agents" die je kunnen helpen, maar ook saboteren. Verwarring, verrassing, spanningn en natuurlijk een heleboel lol. Dat typeert deze nieuwe game. Ervaar het zelf! Bel met 085-1304595 voor alle geheime info. Of vul het formulier op deze pagina in dan sturen we je meer informatie.
De Big Escape
Wil je tijdens dit bedrijfsuitje echt een bijzondere activitieit boeken? Bekijk dan "De Big Escape". Dit kun je in bijna iedere stad in Nederland en Belgie spelen vanaf 10 tot 200 deelnemers. In kleine groepen ga je op pad in de stad om samen raadsel op te lossen en opdrachten uit te voeren. Onze speciale app geeft je aanwijzingen en hints om telkens een stapje verder te komen. Je kan zelfs zien hoever andere teams al zijn, dat is natuurlijk dubbel spannend. Aan het einde van deze activiteit gaan we samen de "geheime" beelden kijken die we gemaakt hebben en krijgt het winnende team de Escape Award. Meer weten over deze leuke activiteit? Bel dan met 085-1304595 of email naar info@teamfilm.nl
Vergaderbreak
Heb je binnenkort een lange vergadering of een dag op de hei? Boek dan nu een van onze leuke korte vergader breaks! De vergaderbreak is een activiteit die zo rond de 1,5 uur duurt en waarbij iedereen even op een actieve manier samen wat anders doet dan op een stoel zitten en naar presentaties luisteren. Welke vergaderbreaks hebben we? 1.    TV commercial maken.  In kleine groepen leuke pitches maken over jouw onderwerp. 2.    Movie trailers workshop. Maak in kleine groepen echte Movie Trailers 3.   De Hunt. Hoor je bij de politie of de veroordeelden? Iedereen is "on the move"   De meeste van onze programma kunnen we aanpassen naar jouw actuele thema van de bijeenkomst. Meer weten? Bel naar 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl
Facebook commercial

Facebook, Youtube en instagram staan er vol mee. Video Ads. De ene moet nog korter en pakkender dan de ander want de aandacht van de online kijker is supersnel afgeleid. In deze teambuilding workshop ga je concepten verzinnen én de video direct maken. Hierbij maken we zelf opnamen maar ook gaan we videocontent "lenen" van Youtube. Je zal verbaasd zijn over het resultaat. Natuurlijk valt er bij deze workshop ook een gouden oscar te verdienen..

Groepen vanaf: 10 personen vanaf 49,50

Viral video

Deze teambuilding workshop gaat niet zozeer of jullie viral video "viral" gaat maar meer dat je als groep leert out of the box te denken. De boodschap op een totaal andere "shocking" manier verpakken. Dat is de viral video workshop. Dit staat natuurlijk ook garant voor de nodige lol. Tijdens de brainstorm maar zeker ook tijdens de opnames.

Geen Oscar bi deze workshop maar een viral award. Wie krijgt de meeste online likes en shares?

Groepen vanaf: 10 personen vanaf 49,50

Elevator Pitch

Iedereen kent de Elevator Pitch wel en als workshop is het leuk om te doen alsmede leerzaam. Maar onze teamleiders zorgen er natuurlijk voor dat het een energieke teambuilding exercitie wordt waar ook veel gelachen kan worden. Daarnaast is het ook leuk om samen te werken aan jouw pitch over het bedrijf, product of een ander thema.

We werken in kleine teams en er is altijd professionele begeleiding.

Van 10 tot 250 personen vanaf 49,50 p/p

× Check voorkeursdatum >