serieuze teambuilding

De workshops van Teamfilm zijn al vaak een basis geweest voor teambuilding programma’s met een iets serieuzer karakter.

Behalve “samenwerking” kun je met het creëren van een film nog meer doelstellingen behalen zoals samen brainstormen en visualiseren over kernwaarden van de organisatie. Een holistische aanpak die resulteert in een breder draagvlak en vooral besef van de medewerkers.

Kernwaarden kunnen een redelijk leeg begrip zijn binnen de organisatie totdat ieder individu er zelf een betekenis voor hem of haar aan geeft. Dit proces is voor iedereen weer anders.  Het gaat tenslotte om jouw eigen bijdrage binnen de functie die je hebt. Met het maken van een film komen die persoonlijke visies aan bod tijdens de brainstormsessie over het script. Vervolgens proberen we concensus te bereiken met een invulling die voor het hele team geldt.

Zonder dat de nadruk ligt op “teambuilding” wordt er eigenlijk keihard aan het team gewerkt gedurende deze workshop.  Belangrijk bij deze workshop is om vooraf het thema goed te definiëren zodat we in de groep direct . “to the point” kunnen komen. Met ruim 14 jaar ervaring en workshops bij de meest uiteenlopende organisaties kunnen we gericht adviseren hoe dit het beste aan te pakken.

Klanten zoals ABNAMRO, Rabobank, KPN, Vodafone, Tele 2, TomTom en vele anderen hebben deze workshops met veel plezier ervaren.

We staan altijd open om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Bel ons op 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl