serieuze teambuilding

Serieuze Teambuilding

De workshops van Teamfilm zijn al vaak een basis geweest voor teambuilding programma's met een iets serieuzer karakter.

Behalve "samenwerking" kun je met het creëren van een TV commercial of film nog meer doelstellingen behalen zoals samen brainstormen en visualiseren over kernwaarden van de organisatie. Een holistische aanpak die resulteert in een breder draagvlak en vooral besef van de medewerkers.

Met serieuze teambuilding bedoelen we vooral dat het programma een serieus karakter heeft maar niet dat de activiteit zelf serieus moet zijn. Integendeel, de activiteit wordt juist uitdagend als er met humor over alledaagse aangelegenheden gewerkt kan worden. En dat is nu precies de kern van de "serieuze teambuilding" van Teamfilm.  Met elkaar op een creatieve en actieve manier aan de slag met een onderwerp.

Dat kan zijn een in het kader van een fusie, een strategiedag, elkaar beter leren kennen, nieuwe producten en noem maar op. Teambuilding is altijd bevorderlijk voor de organisatie.

Kernwaarden

Kernwaarden kunnen een redelijk leeg begrip zijn binnen de organisatie totdat ieder individu er zelf een betekenis voor hem of haar aan geeft. Dit proces is voor iedereen weer anders.  Het gaat tenslotte om jouw eigen bijdrage binnen de functie die je hebt. Met het maken van een film komen die persoonlijke visies aan bod tijdens de brainstormsessie over het script. Vervolgens proberen we consensus te bereiken met een invulling die voor het hele team geldt.

Teambuilding

Zonder dat de nadruk ligt op "teambuilding" wordt er eigenlijk keihard aan het team gewerkt gedurende deze workshop.  Belangrijk bij deze workshop is om vooraf het thema goed te definiëren zodat we in de groep direct . "to the point" kunnen komen. Met ruim 14 jaar ervaring en workshops bij de meest uiteenlopende organisaties kunnen we gericht adviseren hoe dit het beste aan te pakken.

Klanten

Klanten zoals ABNAMRO, Rabobank, KPN, Vodafone, Tele 2, TomTom en vele anderen hebben deze workshops met veel plezier ervaren.

We staan altijd open om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Bel ons op 085-1304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl

 

Onze workshops en activiteiten:

Vrijblijvend informatie aanvragen over groepskortingen en beschikbare data?

Of bel: 085-1304595