Over Teamfilm.

Teamfilm staat al ruim 15 jaar voor creatieve activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding evenement. We zijn begonnen met TV workshops waarbij deelnemers onder begeleiding van ervaren filmmakers een eigen productie gaan maken.

TV commercials hebben we het meest gemaakt maar met het langzaam verdwijnen van lineaire TV zijn de nieuwe formats zoals de preroll voor Facebook of een Iphone 11 Pro film workshop zeer populair.

De tools veranderen maar het concept van een boodschap overbrengen met bewegend beeld blijft. Hoewel er al enige tijd nieuwe technieken zijn zoals 360 graden film en 3D TV gaat het de kijker toch vooral om de boodschap zelf en minder de vorm. Beide technieken lijken de kijker toch niet zoveel te interesseren.

Als laatste hebben we onlangs de "Chain Reaction" activiteit toegevoegd, de ultieme teambuilding test. Met een hele bus vol allerlei materialen wordt er één zo imposant mogelijk domino effect gecreeerd.

Connecting people and have some fun is ons motto.

Dit digitale tijdperk schreeuwt om verbinding tussen mensen in een "live" omgeving.  Enkele malen per jaar een dag wat totaal anders doen. Wel samen doen. Ontdekken wie jij bent maar ook wie jouw collega is.

Bel 085-1304595 voor vrijblijvend advies.

Voor wie?

Voor groepen vanaf 10 personen die een teambuildingsactiviteit willen ervaren waar nog lang over gesproken wordt én waar men nieuwe inzichten verwerft. Met elkaar en van elkaar. Onderhoud voor het intellectuele kapitaal.

Naast Teamfilm in Nederland en België hebben we ook een zusterorganisatie in Singapore genaamd Success Teambuilding Singapore. Neem maar eens een kijkje. (http://successteambuilding.com.sg/)