Online teambuilding games op maat gemaakt.

Neem contact op:

Tel: 085-1304595

Email: info@teamfilm.nl

Heb je de kracht van online teambuilding games al ervaren tijdens een online teamuitje de afgelopen tijd? Grote kans dat je dan de Amazing Race of een van onze andere online spelletjes hebt gespeeld met collega's als online teamuitje of bedrijfsuitje.

Teamfilm ontwikkeld deze online games helemaal in eigen huis. Daarom kunnen we voor klanten ook gemakkelijk "op maat" of "custom" games ontwikkelen. 

De meest populaire online game die we op maat maken is de virtual Amazing Race.  Deze game is er in een aantal varianten zoals je op onze site ziet (Christmas editie, Chinees Nieuwjaar editie, etc...) Maar hoe leuk zou het zijn als jouw bedrijf een eigen Amazing Race krijg waarin we jouw bedrijfslocaties, producten, collega's en meer verwerken. Dit maakt de game erg herkenbaar voor de deelnemers en bovendien kun je daar dan ook interne (team) doelen van virtuele teams verwerken.

Denk aan nieuwe producten of diensten leren kennen, sales training, staff onboarding, werken aan innovaties en nog veel meer. 

Meetbaar. We adviseren klanten altijd een "leaderboard" of scoreboard te gebruiken (die wij uiteraard kunnen maken) zodat de teams die de game spelen onderling kunnen strijden om de beste positie.

Door deze pandemie zijn virtuele teams bijna standaard geworden en zal er dus ook aan de voorwaarden voldaan moeten worden om virtuele teams goed te laten functioneren. Denk daarbij aan:

1. Het werken aan onderling vertrouwen.

2. Engagement. Games zorgen voor betrokkenheid.

3. Creëer mogelijkheden om onderling informeel te brainstormen over innovaties.

4. Leer nieuwe collega's kennen.

5. Stimuleer sociale interacties tussen collega's (ipv het fysieke koffieautomaat moment)

In een custom game kunnen we al deze zaken op een mooie en interactieve manier verwerken en samen deze doelen verwezenlijken.

Teamfilm heeft zeer ruime ervaring in het creatieve en het technische proces om ook uw doelen middels gamification te realiseren.

Het is erg belangrijk dat een game zeer goed doordacht is om de aandacht van de spelers te behouden. Niet gemakkelijke opdrachten, maar ook weer niet te moeilijk. Het stimuleren van samenwerking binnen de opdrachten is ook een belangrijk item. 

Graag gaan we met jou om tafel om samen een perfecte game te ontwikkelen de virtuele teamdoelstellingen te verwezenlijken.

We hebben een uitgebreide portfolio van internationale klanten die al van onze custom game diensten gebruik hebben gemaakt.

Referenties zijn beschikbaar op aanvraag.
Onze klanten:

Deze organisaties gingen u o.a. voor:

Waarom Teambuilding?

In veel hedendaagse organisaties worden teams in toenemende mate ingezet om complexe en dynamische taken te volbrengen. Een team bestaat uit een groep van individuele leden die onderling afhankelijk zijn van elkaar, met elkaar moeten communiceren en samen verantwoordelijkheid delen in het behalen van resultaten.


Binnen zulke organisaties wordt succes sterk bepaald door hoe men als team presteert (Ilgen, 1999; Shuffler, DiazGranados & Salas, 2011). Maar hoe creëer je een goed functionerend team?


Succesvolle teams ontstaan niet zomaar en moeten zorgvuldig en aandachtig worden opgebouwd. Gedegen interventies die inspelen op de ontwikkeling van teams kunnen hierbij het verschil maken. Deze interventies zijn het meest effectief wanneer de specifieke behoeften van een bepaald team van tevoren in kaart worden gebracht en de keuze voor het toepassen van een interventie hierop te baseren (Shuffler et al., 2011; Klein et al., 2009).


Groepsdynamica en de ontwikkelingsfasen

Om een interventie te kunnen bedenken die de ontwikkeling van een succesvol team bevordert, is het essentieel om beter te begrijpen hoe een typisch team zich vormt en ontwikkelt. Binnen de wetenschap is veelvuldig onderzoek verricht naar typische groepsprocessen die zich binnen teams afspelen, waaruit is gebleken dat ieder team verschillende stadia van ontwikkeling doormaakt.

Samen creëren en de "fun" factor.

Al ruim 14 jaar geven we allerlei soorten workshops met het accent op het samen "creëren" van een tastbaar resultaat. Of het nu een TV workshop voor ABNAMRO is  of een lipdub voor planten en potten bedrijf Elho. We zien altijd dat juist doordat men in de eerste instantie geen idee hoe het eindresultaat eruit gaat zien met er positief door verrast wordt. 


Als de deelnemers horen van "jullie gaan vandaag een TV commercial maken" is de reactie bij altijd "kunnen wij dat dan?" Een klein uur later staat de nieuwbakken TV crew op "de set" alsof het hun dagelijks beroep is.


En dan nog maar te zwijgen over de reacties als ze ten overstaan van alle collega's het eindresultaat zien op groot scherm. 


Het woord "teambuilding" zal de hele dag niet vallen maar dat er gebouwd wordt aan het team is evident. Samen lol hebben en creëren, dat is de kracht van onze workshops. 


Dus voor het volgende teamuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of, jawel, teambuildingsdag boek je een workshop bij Teamfilm!Succes gegarandeerd.

Heel fijne ervaring gehad met de teambuilding commercial maken. Een ongedwongen en ontspannen namiddag waar er veel ruimte was voor eigen ideeën en wensen. Daarnaast een flexibele en snelle service bij vragen en veranderingen. Aanrader!  Meer>>

Julie Matthys

Guidea

Leuk en geinig. Begeleiding in stappen, aan te nemen rollen en van conceptueel plan naar uitvoering.
Voor het team altijd goed om iets met elkaar te creëren. Specifiek het acteren met elkaar voegt iets bijzonders toe.  
Meer>>

Kim Geleynse

Philips Healthcare

Meer reviews op Google.

Insert Content Template or Symbol