Online  teamuitjes en bedrijfsuitjes 

Bel: 085-1304595 

Whatsapp: klik hier

Ben je op zoek naar een leuk en inspirerend online teamuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Online Amazing Race, Online Escape Room of Minute to Win it, het kan allemaal.


Ook dit jaar hebben we weer een splinternieuwe "Christmas Amazing Race 2022" Heb je de online Amazing Race 2021 gespeeld bij ons? Dan ben je vast nieuwsgierig naar deze gloednieuwe versie met allemaal nieuwe landen en uitdagingen. 


. Alle teamactiviteiten zijn te boeken in het Nederlands en Engels en worden live begeleid.


Online activiteiten 90 - 120 minuten 27,50 p/p

Voor groepen van 10 tot 2000 personen.

Amazing Race Christmas 2022

Amazing Race  Christmas 2022

Vorig jaar hebben ruim 100 bedrijven de Amazing Race Christmas gespeeld als online teamuitje voor de feestdagen. Ook dit jaar hebben we weer een compleet nieuwe Amazing Race voor de kerstdagen. 


Ook dit jaar zullen we jou en je team verrassen met enkele leuke live experiences die je van ons gewend bent. Vorig jaar hadden we Gluhwein maken en dit jaar wordt het nog leuker!e

De Amazing Race Christmas gaat weer de hele wereld over en in elk land moet je samen met je team allerlei uitdagingen oplossen.  We werken met een supersnelle 3D engine die je gewoon in de browser kan spelen. Met elkaar ga je op zoek in ruimtes naar oplossingen. Van een kerk in Vaticaanstad naar een geheime locatie van de kerstman in Groenland en dan verder....


Wil je weten of deze kerst game iets voor jouw team is? Vraag dan een korte demo om waarin we een tipje van de sluier oplichten. Klik op de oranje button om informatie aan te vragen.


Speeltijd: 90 minuten

Kosten: 27,50 p/p

Amazing Race  Carnival

De meeste mensen kennen carnaval van het 3 daagse feest in de zuidelijke provincies. Maar carnaval is eigenlijk een feest wat over de hele wereld gevierd wordt. Met de katholieke roots van dit feest heeft het overal ter wereld en andere vorm aangenomen. Mysterieus en avontuurlijk zijn zeer toepasselijke termen voor Carnaval en daarmee uitermate geschikt voor een spannende online Amazing Race teamuitje. Als teambuilding of gewoon als digitaal bedrijfsuitje, deze Amazing Race zal altijd een succes zijn!


Waar brengt de Amazing Race Carnival je naar toe? We beginnen op Schiphol Airport en vandaar zal de eerste Mexico zijn. Later gaan we nog naar o.a. Trinidad en Tobago, Spanje, Italie en natuurlijk naar Rio de Janeiro.


Wil je meer informatie? Of gewoon weten of jouw datum nog beschikbaar is? Klik dan op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.


Speeltijd: 90 minuten

Kosten: 27,50 p/p

virtual amazing race

Online Amazing Race Original

Breng je team online voor een spannende reis rond de wereld.
Neem deel aan onze Virtual Amazing Race vanuit je eigen thuiswerkplek, waar ook ter wereld! Verken, leer, creëer en word samen uitgedaagd terwijl je (virtueel) reist naar enkele van de meest interessante en exotische locaties zoals Bangkok, Parijs en Rio de Janeiro met behulp van  Zoom of MSTeams. Onder de persoonlijke begeleiding van onze leuke game hosts!

Dit leuke online teamuitje zal niet snel worden vergeten! Je wordt als team echt uitgedaagd in deze virtuele reis door de wereld.

Deze activiteit is al vele maken geboekt door o.a. Booking.com, Heineken, diverse ministeries, ASML, Philips, ABNAMRO, Capgemini, Politie, GGD, BOL.com, Danone, Roche en vele, vele anderen.

Er zijn ook leuke nieuwe varianten! Zuid Oost Azie, Europa, The Americas en De Wereld

online improvisatie game

Improvisatie Online

Bouw teamvertrouwen op door middel van hilarische acteer- en dramaspellen.
De belangrijkste kenmerken van geweldige improvisatie zijn het vermogen om on the fly samen te werken en creatief te zijn. Met behulp van onze vooraf ontworpen scenario's en prompts, zal je team plezier hebben door snel samen te werken, terwijl ze tegelijkertijd ook hun luistervaardigheid en op afstand kunnen werking verbeteren.

Online Murder Mystery

Een klassieker online.
Zie hoe een moord mysterie zich voor je ogen ontrafelt. Teams nemen deel aan een reeks scènes met rollen en personages en zijn getuige van de uiterst belangrijke misdaad zelf. Tijdens de activiteit moeten teams met behulp van hun beste speurvaardigheden bewijs verzamelen, aanwijzingen oplossen en de moordenaar vinden. Sluit je aan bij onze levendige gastheren die je er doorheen zullen leiden en je superspeurvaardigheden ontgrendelen.

Online teamuitje murder mystery

 

Online activiteiten 30 - 60 minuten 27,50 p/p

Voor groepen van 10 tot 500 personen.

Online Minute To Win It
Teams strijden met elkaar in een reeks korte en actieve spellen in meerdere rondes die slechts één minuut duren. Elk spel is een beetje belachelijk van opzet, maakt gebruik van eenvoudige alledaagse materialen en kan door iedereen worden gespeeld, ongeacht vaardigheid. Het team aan het eind met de meeste winnende rondes neemt de prijs mee naar huis!

 


Teamfilm biedt een "premium" teambuilding product met deze workshops. Top mensen, top apparatuur, top resultaat.


Dit doen we al ruim 14 jaar voor vele honderden bedrijven en organisaties in Nederland, België, Duitsland en Singapore.
Vraag vrijblijvend informatie over beschikbare data en groepskortingen.

Amazing Race Chinse New Year

Amazing Race  Year of the Tiger

Deze Amazing Race "Year of the Tiger"  is leuke online activiteit die speciaal gemaakt is voor het Chinese Nieuw Jaar 2022, het jaar van de tijger. 

Ook deze speciale thema Amazing Race zit weer boordevol spanning en actie die je online met je collega's kan beleven via Zoom of MS Teams. Zoek je een leuke teamactiviteit of teambuilding die je online kan doen? Dan is dit zeker iets voor jouw bedrijf.


Ga op zoek naar de verdwenen draak in Singapore en dan snel verder naar Macau waar je een geheim tournooi in de The Venetian kan bijwonen. Verder wachten er opdrachten bij de tombe van de "Yellow Emperor" en kaligrafie in Qufu, China. En natuurlijk ontbreekt ook de Chinese Muur niet in deze leuke online activiteit.


En ook in deze Amazing Race hebben we weer een aantal leuke "live experiences"  zoals de Noodle Toss maken.


Wil je meer informatie? Of gewoon weten of jouw datum nog beschikbaar is? Klik dan op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.


Speeltijd: 90 minuten

Kosten: 27,50 p/p

Online teamuitje Online treasure hunt

Online Treasure Hunt

Themas: Marco Polo / Indiana Jones / De Gouden Medaillon

Race met je team de wereld rond in een virtueel avontuur!
Door als team samen te werken, moet je de mysteries ontgrendelen die op verschillende locaties zijn verborgen en de aanwijzingen volgen naar de laatste rustplaats van de verborgen schat

online escape room teamuitje

Virtual Escape Room

De deelnemers worden in kleine teams geplaatst en samen "opgesloten" in een escape room met een door jullie gekozen thema. Met behulp van onze eenvoudige webapp en Zoom of MS Teams worden teams geconfronteerd met het ontrafelen van een reeks puzzels zoals logica, codes, taal, muziek, cryptogrammen en meer! 


Deze uitdagingen zullen het vermogen van de deelnemers om samen te werken en te communiceren als een team op de proef stellen en teams zullen taken ook strategisch moeten delegeren.


Welke kamers hebben we op dit moment beschikbaar? Kijk hieronder:

Egyptian - Escape the Pyramid 

Sci-fi – Escape the space station  

Indiana Jones 

Sherlock Holmes 

The Matrix

1920s gothic horror 

Zombie apocalypse  


Genoeg keus om deze leuke Escape Room spelen. Ook voor deelnemers die al eerder een online Escape Room hebben gedaan.

Overleven in de virtuele Woestijn
Teams moeten de top 5 items selecteren die ze willen meenemen in een overlevings scenario. Vervolgens moeten ze hun antwoorden vergelijken met een overlevings expert en het team met de lijst die het meest overeenkomt wint.

Onze klanten:

Deze organisaties gingen u o.a. voor:

Uw betrouwbare partner voor:

  • Leuke en creatieve team workshops waarbij creatie en film centraal staan.
  • Teamfilm neemt graag de organisatie van uw teamdag in handen.
  • Locatie selectie, catering, vervoer en alle overige zaken om een event geslaagd te maken.
  • Teamfilm heeft ruim 14 jaar ervaring en meer dan 2000 events op onze naam.
over ons

Heel fijne ervaring gehad met de teambuilding commercial maken. Een ongedwongen en ontspannen namiddag waar er veel ruimte was voor eigen ideeën en wensen. Daarnaast een flexibele en snelle service bij vragen en veranderingen. Aanrader!  Meer>>

Julie Matthys

GuideaWe hebben met 80 collega's de Amazing Race "De wereld" gespeeld.

Al m'n collega's waren super enthousiast! Zelfs een collega die dit aan haar man ging voorstellen voor zijn bedrijf..  Meer>>

Bianca 

Roche

Meer reviews op Google.

 


We hebben de Online Amazing Race gespeeld en dat is  zo goed bevallen dat een andere afdeling ook gebruik gaat maken van jullie events. Top gedaan!  Meer>>

Arnoud Willems

Danone

Leuk en geinig. Begeleiding in stappen, aan te nemen rollen en van conceptueel plan naar uitvoering.
Voor het team altijd goed om iets met elkaar te creëren. Specifiek het acteren met elkaar voegt iets bijzonders toe.  
Meer>>

Kim Geleynse

Philips Healthcare

Meer reviews op Google.

Vrijblijvend offerte aanvragen? Klik

Alle workshops

De workshops duren tussen de 2 en 4 uur en zijn door heel Nederland en België te boeken.

Speelfilm workshop voor 130 mensen van ING
Afgelopen dinsdag hebben we weer een leuke speelfilm workshop georganiseerd voor ING in de Arendshoeve in Hoofddorp. Dit keer het[...]
8 online teambuilding activiteiten om te ondernemen met collega’s
Online Teambuildings uitjes en activiteiten.  Ondanks corona toch samen iets leuks doen.Bel: 085-1304595 Google review rating 4.8/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Voor groepen van 10[...]
Movie workshop: Cyber Attack Simulatie
Ransomware wordt een steeds grotere nachtmerrie voor veel bedrijven. Je kan je er tegen verzekeren maar dan nog ben je[...]
Speelfilm in delen
Wat is nu én een leuke bedrijfsuitje en ook nog een mooie teambuilding activiteit? De Speelfilm in Delen workshop!Speelfilm als[...]
Cyber awareness quiz.
Iedereen heeft er in toenemende mate mee te maken; internet criminaliteit. Phishing mails, ransomware, Whatsapp fraude, Tikkie fraude, CEO fraude[...]
Radio maken workshop
Radio maken tijdens het bedrijfsuitje? Altijd al eens willen presenteren op de radio? Als verslaggever op locatie verslag doen? Nieuwslezen?[...]
Company vlog
Company vlog workshopDe leukste en leerzaamste workshop op dit moment. Voor bedrijfsuitje of teambuilding event de leukste invulling. Iedereen kent[...]
Kerstfilm maken
Het ultieme bedrijfsuitje voor de kerst is natuurlijk jullie eigen kerstfilm maken.Last Christmas, Home Alone Bad Santa vallen in het[...]
Tetris Challenge organiseren
Wil je samen met collega's een leuke Tetris workshop organiseren? Doe de Tetris Challenge. Teamfilm neemt het draaiboek en de[...]
Filmworkshop met Iphone 11 Pro.
Hij is er hoor de nieuwe Iphone 11 Pro. De laatste term "Pro"achter deze telefoon had ons bij Teamfilm getriggerd[...]

Waarom Teambuilding?


In veel hedendaagse organisaties worden teams in toenemende mate ingezet om complexe en dynamische taken te volbrengen. Een team bestaat uit een groep van individuele leden die onderling afhankelijk zijn van elkaar, met elkaar moeten communiceren en samen verantwoordelijkheid delen in het behalen van resultaten.

Binnen zulke organisaties wordt succes sterk bepaald door hoe men als team presteert (Ilgen, 1999; Shuffler, DiazGranados & Salas, 2011). Maar hoe creëer je een goed functionerend team?


Succesvolle teams ontstaan niet zomaar en moeten zorgvuldig en aandachtig worden opgebouwd. Gedegen interventies die inspelen op de ontwikkeling van teams kunnen hierbij het verschil maken. Deze interventies zijn het meest effectief wanneer de specifieke behoeften van een bepaald team van tevoren in kaart worden gebracht en de keuze voor het toepassen van een interventie hierop te baseren (Shuffler et al., 2011; Klein et al., 2009).


Groepsdynamica en de ontwikkelingsfasen

Om een interventie te kunnen bedenken die de ontwikkeling van een succesvol team bevordert, is het essentieel om beter te begrijpen hoe een typisch team zich vormt en ontwikkelt. Binnen de wetenschap is veelvuldig onderzoek verricht naar typische groepsprocessen die zich binnen teams afspelen, waaruit is gebleken dat ieder team verschillende stadia van ontwikkeling doormaakt

Samen creëren en de "fun" factor.

Al ruim 14 jaar geven we allerlei soorten workshops met het accent op het samen "creëren" van een tastbaar resultaat. Of het nu een TV workshop voor ABNAMRO is  of een lipdub voor planten en potten bedrijf Elho. We zien altijd dat juist doordat men in de eerste instantie geen idee hoe het eindresultaat eruit gaat zien met er positief door verrast wordt. 


Als de deelnemers horen van "jullie gaan vandaag een TV commercial maken" is de reactie bij altijd "kunnen wij dat dan?" Een klein uur later staat de nieuwbakken TV crew op "de set" alsof het hun dagelijks beroep is.


En dan nog maar te zwijgen over de reacties als ze ten overstaan van alle collega's het eindresultaat zien op groot scherm. 


Het woord "teambuilding" zal de hele dag niet vallen maar dat er gebouwd wordt aan het team is evident. Samen lol hebben en creëren, dat is de kracht van onze workshops. 


Dus voor het volgende teamuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of, jawel, teambuildingsdag boek je een workshop bij Teamfilm!Succes gegarandeerd