De Big Escape teamuitje

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

De Big Escape

120 minuten spanning, sensatie en natuurlijk lachen.

Spannendste teamuitje van 2019?

Na de escape rooms zijn nu de outdoor escaperoom versies van dit spel zeer populair als bedrijfsuitje en teamuitje. In groepen een stad of bos in om te ontsnappen en de wereld te behoeden voor onheil. Zeker nu veel mensen kijken naar programma's als "Hunted" en 'De Big Escape" wil je zelf dit spel ook spelen. 

Bij Teamfilm kan het! Speel "De Great Escape" en "The Hunted Game" in vele steden in Nederland en België.

De Great Escape is toegankelijk voor iedereen en al onze games worden altijd door professionele teamleiders begeleid voor een optimale beleving.

Jouw collega's worden verdeeld in groepen van 6 personen en iedere groep krijgt van ons een Ipad met daarop een speciaal ontwikkelde "Great Escape" app die op een wervelende manier door het spel loodst. 

Onze "Game Master" zit tijdens het spel aan de knoppen en kan alle teams nauwlettend volgen. Hij zal je geheime opdrachten geven maar ook helpen mocht je vast dreigen te lopen.

Net zoals op TV zitten er ook in jouw teams een aantal saboteurs die een hele andere agenda hebben dan de rest van het team! 


Bel voor meer informatie onze HQ op 085-1304595 of vul hier links je gegevens in.

Filmworkshop met Iphone 11 Pro.
Hij is er hoor de nieuwe Iphone 11 Pro. De laatste term "Pro"achter deze telefoon had ons bij Teamfilm getriggerd[...]
Film maken
De workshop film maken is redelijk identiek aan de workshop TV commercial maken behalve dat het thema met "Film Maken"[...]
Facebook commercial
Facebook, Youtube en instagram staan er vol mee. Video Ads. De ene moet nog korter en pakkender dan de ander[...]
Viral video
Deze teambuilding workshop gaat niet zozeer of jullie viral video "viral" gaat maar meer dat je als groep leert out[...]
Reisprogramma maken
Laat de stad zien waar jouw bedrijf gevestigd is in in een zelfgemaakt reisprogramma! Het personeel stapt in de schoenen[...]
TV commercial maken
Neem in kleine groepen een eigen TV commercial op ! Elke groep vormt een " film crew". In enkele uren[...]
× Stel je vraag via Whatsapp