Teamfilm in de Metaverse

Wellicht heb je er wel van gehoord, The Metaverse. Facebook dat z’n naam veranderd heeft in Meta en vol gaat inzetten op deze virtuele 3D wereld. Nu is het niet zomaar een 3D wereld, want die hadden we al 20 jaar geleden met Second Life. Deze Metaverse speelt zich af onder een blockchain technologie.

Wat houdt dat in? dat je naast het visuele 3D stuk ook de mogelijkheid hebt tot allerlei transacties via smart contracts in de blockchain.  Zo heeft de eilandenstaat Barbados, die net sinds vorige week onafhankelijk is geworden aangekondigd om een virtuele ambassade te openen waar men allerlei consulaire zaken kan doen. Barbados heeft hiervoor een deal gesloten met Decentraland ($MANA) wat dit platform om de Ethereum blockchain gebouwd heeft. Maar zo zijn er nog meer als The Sandbox ($SAND)

Als event tech bedrijf gaan we een pilot doen om een eigen omgeving op te zetten waar opdrachtgevers events kunnen organiseren in de Metaverse. Denk aan kleine teambuilding events maar ook aan virtuele handelsmissies, virtual offices, field labs en meer.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die de Metaverse voor jou organisatie kan bieden? Neem dan contact op met Marcel Ruijken via info@teamfilm.nl of 085-1304595.