Teambuildingdag film maken, wat is het effect?

Teambuildingdag film maken, wat is het effect?

Al bijna 15 jaar geven we filmworkshops aan bedrijven als invulling van een teambuilding event. Maar waarom werkt dit nu zo goed?

Het antwoord is eigenlijk simpel; het ontdekken van toepasbare creativiteit. Als mens vind je het gewoon leuk als al doende er achter komt dat je “iets” kan maken. Of het nu gaat om een cake bakken of een film maken, dat maakt niet zoveel uit. Het effect met het maken van film, of tv commercial is nog groter omdat er ook nog een boodschap in verwerkt wordt terwijl een cake alleen lekker is om op te eten.

Verder speelt er zich nog een interessant proces zich af en dat is het “teamwork” Bij onze film- en TVworkshops moet je samenwerken want in een film crew zitten veel verschillende disciplines zoals camera, licht, geluid, regie en natuurlijk acteren. Iedereen speelt een even belangrijke rol in het eindproduct.

Dat is in een notedop waarom een film of TVworkshop zo krachtig is als teambuilding event.

Wil jij met jouw team dit ook eens ervaren en een eigen TV commercial of feelgood movie maken? Bel dan met 085-1304595 of stuur een e-mail naar info@teamfilm.nl

No Comments

Leave a Reply

× Check voorkeursdatum >