Het nieuwe TV seizoen is begonnen.

Het nieuwe TV seizoen van het najaar 2019 is weer begonnen en dat is altijd weer een inspiratiebron voor onze klanten om een film of TV format te kiezen voor de workshop.

Zo komt Baantjer terug op TV en dat grijpen we natuurlijk meteen aan om dit ook als workshop aan te bieden. Wie speelt er deze keer De Cock en wie Vledder? Ditmaal is het Waldemar Torenstra met aan zijn zijde Yannick Josefzoon die de criminaliteit vanuit het bureau aan de Warmoestraat bevechten.

Hoe leuk zou het zijn dat we voor jouw bedrijfsuitje jullie eigen Baantjer afleveringen gaan maken. Per 12 mensen maken we 1 filmteam die elk een eigen aflevering gaan maken. Bij onze tv en film workshops mag je alles zelf doen dus in elk team zitten camera, licht en geluid mensen en natuurlijk kiezen jullie zelf binnen de groep wie er gaat acteren.

Aan het einde van de middag gaan wij snel de afleveringen monteren zodat we dat binnen een uur kunnen laten zien op groot scherm. Natuurlijk is er ook een Oscar te verdienen voor het beste filmpje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *