Heidag activiteit

Heidag activiteit organiseren?

Het is weer zover, er moet een heidag georganiseerd worden. In tegenstelling van wat het woord heidag impliceert vindt dit zelden plaats op "de hei" Hoewel een echte heidag op de hei ook niet verkeerd is (met mooi weer tenminste) Teamfilm weet hoe je een heidag geslaagd maakt! We hebben een aantal leuke heidag activiteiten en workshops maar graag maken we deze op maat voor jouw heidag event.

Vul hier rechts het formulier in voor meer informatie of bel met 085-1304595.

Welke activiteiten bieden we?

Zit jouw idee er niet bij? Neem dan contact op voor een maatwerk activiteit.

Tijdens de heidag eens even los van alle dagelijkse beslommeringen, e-mail en telefoon de strategie bepalen en plannen uitwerken. Omdat de boog niet de hele tijd gespannen kan staan is er ook altijd tijd voor een leuke heidag activiteit. Wij hebben een aantal van die activiteiten speciaal voor de heidag ontwikkeld.

Denk aan de Outdoor Hei Escape. In kleine teams van 6 personen ga je de stad in om via de allerlei opdrachten en raadsels de geheime uitgang van de stad te vinden. Samenwerking is essentieel en je zal snel merken dat je samen snel oplossingen kan vinden voor de obstakels die wij voor je neergelegd hebben.

Maar wil je een creatieve activiteit doen dan adviseren je om samen met je collega's een echte TV commercial te maken. In kleine teams ga je zelf filmen, regisseren en natuurlijk acteren om zo een professionele TV commercial te maken waar iedereen trots op is.

Maar we hebben nog veel meer activeiten voor een geslaagde heidag, kijk maar eens rustig rond op de site. Wil je vrijblijvend advies? Bel dan met 0851304595.

Lets go!

Bekijk ook onze andere workshops en activiteiten voor een geslaagde heidag.

Zit de juiste workshop er niet bij? Geen nood, binnen ons partner netwerk hebben een ruim assortiment aan kwaliteits workshops en activiteiten die bieden. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *