Heidag activiteit

Heidag activiteit

Het is weer zover, er moet een heidag georganiseerd worden. In tegenstelling van wat het woord heidag impliceert vind dit zelden plaats op “de hei” Hoewel een echte heidag op de hei ook niet verkeerd is (met mooi weer tenminste) Teamfilm weet hoe je een heidag geslaagd maakt! We hebben een aantal leuke heidag activiteiten maar graag maken we deze op maat voor jouw heidag event.

Vul hier rechts het formulier in voor meer informatie of gebruik de Whatsapp button voor de chat.

Welke activiteiten bieden we?

  • TV Commercial maken

  • Iphone film experience

  • Hunted Tablet Game

  • Elevator Pitch workshop

  • Chain Reaction workshop

  • DJ workshop

  • Graffiti workshop

Keus genoeg dus. Zit jouw idee er niet bij? Neem dan contact op voor een maatwerk activiteit.

Tijdens de heidag eens even los van alle dagelijkse beslommeringen, e-mail en telefoon de strategie bepalen en plannen uitwerken. Omdat de boog niet de hele tijd gespannen kan staan is er ook altijd tijd voor een leuke heidag activiteit. Wij hebben een aantal van die activiteiten speciaal voor de heidag ontwikkeld.

Denk aan de Outdoor Hei Escape. In kleine teams van 6 personen ga je de stad in om via de allerlei opdrachten en raadsels de geheime uitgang van de stad te vinden. Samenwerking is essentieel en je zal snel merken dat je samen snel oplossingen kan vinden voor de obstakels die wij voor je neergelegd hebben.

Maar wil je een creatieve activiteit doen dan adviseren je om samen met je collega’s een echte TV commercial te maken. In kleine teams ga je zelf filmen, regisseren en natuurlijk acteren om zo een professionele TV commercial te maken waar iedereen trots op is.

Maar we hebben nog veel meer activeiten voor een geslaagde heidag, kijk maar eens rustig rond op de site. Wil je vrijblijvend advies? Bel dan met 0851304595.

Lets go!

Wil je graag meer info over wat voor activiteit bij jouw heidag past?

No Comments

Leave a Reply