Film workshops Den Haag voor teambuilding

Een TV commercial of een ander Film format als teambuilding activiteit voor jouw organisatie in Den Haag?

Bel 085-1304595 of email naar info@teamfilm.nl voor prijzen en mogelijkheden.

Den Haag is al sinds de oprichting van onze teambuilding activiteiten in 2005 een belangrijke stad geweest waar we veel workshops georganiseerd hebben. Denk aan alle ministeries maar ook o.a. voor HTM de KNRM en de Haagse Hogeschool.

Uit de vele soorten workshops die we organiseren zijn de filmworkshops het meest succesvol voor teambuilding doelstellingen. Samen een TV commercial of ander filmformat bedenken, uitwerken én zelf opnemen, en dat allemaal in een uurtje of 3. Een van de krachtige elementen uit een  film of  TVworkshop is dat er door het team aan het einde een echt tastbaar resultaat is in de vorm van een film. Die laten we natuurlijk op groot scherm zien. Als klap op de vuurpijl hoort daar natuurlijk ook een prijs bij, de gouden Oscar!

Waar in Den Haag kun je deze workshop boeken? 

We geven de workshop bij jou op kantoor maar wellicht is het leuker om bij een van de horecalocaties op de Grote Markt of het Plein te draaien. De opnames kunnen binnen gedaan worden maar leuker is om de Haagse Binnenstad als decor te gebruiken.

Ook in de rest van Nederland. 

Natuurlijk kun je onze film en tv workshops ook buiten Den Haag boeken.

Liever in Scheveningen? Zeker in de zomermaanden is Scheveningen perfect voor een leuke teambuildingdag. Millers Beachclub bij het Zuiderstrand is een perfecte locatie hiervoor. Een mooie beachclub, rustig strand én gratis parkeren!

Vraag vrijblijvend informatie aan:


caballero fabriek events teambuilding

Bel met 085-1304595 voor meer informatie, we staan je graag te woord.

  • De leukste teambuilding activiteit van Den Haag
  • Altijd een succesvolle workshop (gegarandeerd!)
  • Mogelijk op meerdere locaties in Den Haag en omgeving.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *