Een creatieve manier om personeel te werven? Maak een reclamespotje.

Met een creatieve manier om personeel te werven lukt het jouw organisatie wellicht wél om nieuwe leuke collega’s te vinden.

Met het unieke concept van Teamfilm maak je als afdeling of bedrijf zélf een reclamespotje om nieuwe collega’s te vinden. Want wat werkt nu beter dan dat je je nieuwe collega’s alvast in actie ziet.

Onder begeleiding van onze ervaren regisseurs ga per team van ongeveer 10 personen aan de slag om een leuk script te verzinnen. Hoe inspireer je toekomstige collega’s te solliciteren bij jouw bedrijf of afdeling? Wat maakt het werk nu zo leuk en interessant? Als je de toekomstige sollicitant op een leuke manier inzicht geeft in de DNA van het bedrijf dan is de drempel om ook daadwerkelijk te solliciteren  veel groter. Nog een voordeel is dat de match waarschijnlijk ook beter is want de kandidaat kan zelf al inschatten of het werk en de collega’s bij hem of haar passen.

Maar terug naar de workshop wervingspotje maken. Hebben we eenmaal een leuk script bedacht hoe we jouw bedrijf op een mooie manier presenteren dan gaan we de rollen verdelen. Want in deze commercial spelen jullie natuurlijk zelf de hoofdrol. Maar ook de rest van de filmcrew wordt door jullie zelf ingevuld. Denk aan camera, licht, geluid en natuurlijk de regie. Onze eigen regisseur gaat jullie natuurlijk op een leuke manier begeleiden.

Dan is het tijd om de bedachte scenes te gaan opnemen. Stilte op de set, en actie! Nu is het natuurlijk zaak voor de acteurs om jullie bedrijf en job zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Wij adviseren altijd om echt de menselijke kant te laten zien want dat wordt erg gewaardeerd door toekomstige collega’s.

Als alle scenes erop staan gaat onze regisseur snel een edit maken om binnen een uur het resultaat te laten zien. Ben je met meerdere groepen? Dan gaan we ook nog een gouden Oscar uitreiken voor het beste filmpje.  De volgende dag gaan we het filmpje verder afmonteren met logo’s en eventuele teksten zodat je het goed kan gebruiken op de eigen site en social media kanalen. Natuurlijk kun je dit filmpje inzetten in een online campagne. Ook deze campagne kunnen wij voor jullie verzorgen.

Nu heb je je eigen wervingspotje gemaakt, laat die nieuwe collega’s nu maar komen!

Wil je meer informatie? Bel dan met 085-01304595 of stuur een email naar info@teamfilm.nl