Chainreaction Team Event

Wanneer je op zoek bent naar een echte leuke activiteit die je tijdens een bedrijfsevent met iedereen kan doen? De Chainreaction workshop staat voor samenwerken, circulair, talenten versterken en heel veel plezier. Want een teamuitje moet gewoon leuk zijn volgens ons 🙂

Wat houdt de Chainreaction workshop in?

Een kettingreactie domino van zeer uiteenlopende materialen. Skippyballen, Steigers, touwladders, brandweerslangen, grote dominostenen, waterzakken en noem maar op! We willen dat onze deelnemers na afloop super trots zijn op wat ze gemaakt hebben en daarom gaan we voor groot!  Met een aantal stellages van steigermateriaal geven we de deelnemers een speelveld waar ze creatief op los kunnen gaan.

Hoe gaan we te werk?

De totale groep verdelen we in kleinere teams van ongeveer 10 personen. Net als in onze filmworkshops zijn er ook in deze chainreaction workshop taken binnen het team.  We hebben de uitvoerder, dat is de regisseur van de groep. Dan hebben we de techneuten en de uitvinders en een of twee communicators die zorgen dat alle ideetjes op elkaar aansluiten. Kortom, echt teamwork.

Wat kunnen we verwachten van de begeleiding?

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij creatieve events in Nederland en Belgie en verstaan we als geen ander ons vak om een teambeleving te creeren. Tijdens deze chainreaction workshop worden de teams bijgestaan door onze staff met tips en technische ondersteuning en natuurlijk een scheutje entertainment.

De Chainreaction is klaar, en dan?

Dan is het tijd voor de Grand Spectacle! Het domino effect kan gaan beginnen en de eer is dan ook aan de eerste groep.  Als het goed is gaat de Chain reaction in 1 keer goed. En wanneer de allerlaatste schakel in de chain reaction is gevallen krijgen we nog een mooie knal als einde met confetti of vuurwerk (afhankelijk van locatie)

Voor wie is de Chainreaction?

De chainreaction workshop is het voor bedrijven die geloven in synergie, samenwerken en plezier maken. Want dat is feitelijk deze workshop. Dus deze workshop is voor iedere organisatie geschikt. Er zijn geen fysieke beperkingen om mee te kunnen doen.

En wil je graag vastleggen hoe de deelnemers het aanpakken tijdens deze leuke workshop dan kunnen we uiteraard een mooie “making of” film maken.

 

Neem contact op met 085-1304595 voor meer informatie.