Chainreaction teambuilding workshop


Chainreaction workshop

Chain reaction is het ultieme teambuilding event voor bedrijven, organisaties en scholen. Deze leuke "kettingreactie" workshop kunnen we vrijwel op elke locatie opbouwen voor u. We hebben een indoor en een outdoor versie van de Chainrection zodat er voor elke groep een passende oplossing is.

Hoe werkt het?

Groepen tot 200 personen zijn welkom. We verdelen deze groep in kleinere teams van 10. Elk team gaat met een paar tafels en een grote krat met knikkers, k'nex, lego, touw, buis, treintjes, auto's, skippyballen en noem maar op aan de slag om een kettingreactie te bouwen. 

Nu komt de teambuilding aan bod want hoe ga je te werk? Gewoon beginnen of wordt er een plan gemaakt? Eerst een plan natuurlijk. Onze begeleiders bepalen samen met de groepen welke taken er worden vervuld. Zo zijn er verzamelaars van materialen, timmermannen en timmervrouwen, engineers, bouwers grote dingen, bouwers kleine dingen en natuurlijk heeft elke groep een regisseur.

Welke materialen?

Afhankelijk of je de indoor of de outdoor versie van de chainreaction boekt werken we met zeer uiteenlopende materialen en producten. We gaan uit van "zero waste" dat wil zeggen dat alle materialen tijdens de workshop worden gebruikt ook weer hergebruikt worden. Daarnaast zijn bijna alle materialen afkomstig uit verschillende kringloop organisaties. Welke materialen? Hier komt ie: Kabelrollen, touw, transportband, kettingen, bowlingballen, propellors, dominostenen (uiteraard!) skippyballen, voetballen, kunstgras, vloerbedekking, lego, allerlei soorten buizen, steigermateriaal, waterbakken, waterslang, stofzuigers en ga zo maar door. You name it, we got it. 

Waar?

De Chainreaction workshop kunnen we overal in Nederland geven. Op het strand bij een beachclub, op een event terrein, binnen in de kantine, of noem maar op. Wanneer we de chainreaction buiten doen nemen we wat grovere materialen mee dan wanneer we de workshop binnen uitvoeren.

Het hele teambuilding proces ontvouwt zich in razend tempo en elke groep vindt een eigen manier om tot een chainreaction te komen.

Kosten

Deze workshop is al te  boeken vanaf 49,50 per persoon maar is afhankelijk van de groepsgrootte. Bel naar 085-1304595  of klik hier voor het informatieformulier en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat. 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *