Bedrijfsuitje grote groep

Bedrijfsuitje voor een grote groep?

Met 150 tot 200 events per jaar heeft teamfilm een ruime ervaring om ook uw bedrijfsuitje voor een grote groep tot een succes te maken.

Er is namelijk een degelijk verschil als je een event 75 of meer personen organiseert dan wanneer het een kleinere groep betreft. Een bedrijfsuitje of teambuilding dag voor 100 of 200 personen of meer organiseer je gemakkelijk samen met Teamfilm.

Alle events voor grote groepen krijgen een dedicated eventmanager van ons zodat je altijd een vast aanspreekpunt hebt. Nu is onze organisatie niet zo groot en zul je ons snel allemaal leren kennen:)

Een teambuildingdag, strategiedag of personeelsfeest voor meer een grote groep vraagt om een gestructureerde aanpak waarmee de kwaliteit waarborgen en iedereen een onvergetelijke dag bezorgen. 


Hoe pakken we dat aan?

Allereerst door goed uw behoefte en doelstelling van het event te analyseren. Daarna gaan we samen alle opties bekijken met betrekking tot locaties, cateringmogelijkheden, eventcommunicatie (uitnodigingen etc..)vervoer, activiteiten en meer. Hieruit volgt een draaiboek wat de holy grail van uw event wordt.


Voor wat voor events kunnen we terecht bij jullie?

Wij zijn gespecialiseerd in events waarbij er op een leuke manier een belangrijke boodschap moet worden gecommuniceerd. Dat kan zijn een "wij" gevoel creëren, gevoel bij de kernwaarden van een bedrijf krijgen, het visualiseren van een visie in de breedste zin van het woord.

Het resultaat zal verrassen. We nodigen u daarom ook graag uit enkele van onze referenties bij Philips, ABNAMRO of een van de ministeries te raadplegen.

Dus een bedrijfsuitje voor een grote groep? In goede handen!


Teamfilm helpt je graag bij organiseren van het bedrijfsuitje voor een grote groep. Bel met Marcel Ruijken op 085-1304595 voor meer informatie.


We hebben ook een leuke handleiding samengesteld die als handige checklist kan fungeren als je een bedrijfsevenement voor een grote groep gaat organiseren. Je kan deze hier aanvragen.


Bekijk onze workshops en activiteiten voor bedrijfsuitje met een grote groep.

Leave a Reply