Bedrijfsuitje movie trailers maken

Movie trailer maken
Advies? bel: 085-1304595

workshop tv commercial maken
teamfilm workshops

Groepen vanaf: 10 personen

Prijs: vanaf 49,50 p.p.

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Locatie: heel Nederland

Het bedrijfsuitje movie trailers maken:

1. Aftrap met een begin show waar we enkele leuke trailers laten zien en uitleggen hoe je een trailer maakt die zo het theater in kan.

2. De totale groep verdelen we in teams van ongeveer 10 personen. Elk team maakt een trailer.

4. Premiere met Oscar uitreiking voor beste movie trailer.

Movie trailers maken tijdens jouw bedrijfsuitje staat garant voor spanning, lol en verbazing. Je zal verrast zijn wat je met een team kan maken in slechts enkele uren. In teams van 10 personen gaan we aan de slag en elk team staat onder begeleiding van een Teamfilm regisseur.

Het leukste van deze activiteit is dat je zelf kan ervaren hoe het is om in een echte film crew te zitten voor een dag. Je mag tijdens deze workshop zelf filmen, geluid en licht doen en natuurlijk nemen jullie ook het acteerwerk voor jullie rekening.

In een movie trailers zitten eigenlijk alle leuke stukken van een film zonder al te veel te verklappen. Maar vaak blijkt achteraf dat juist alle leuke stukken in de trailer zaten. Een teleurstelling als je dan 2 uur hebt zitten kijken. Maar in deze workshops telt dat allemaal niet want de echte film bestaat natuurlijk niet dus we kunnen de trailer zo spannend, slapstick, dramatisch en wat je zelf wil, maken.

Elk team wil natuurlijk die Oscar winnen dus met een dosis gezonde competitiviteit  gaan we er een supergezellige middag van maken (of morgen) Na afloop worden de trailers door ons team gemonteerd tot ware meesterstukken en klaar voor de Grand Premiere.


Vrijblijvend informatie aanvragen?